tirsdag 10. november 2009

Å male med Frescomaling...og noen butikkbilder





I butikken holder vi nå på å lage et eget rom til "Cornelia Hjem til Deg". Her kan kunder sitte uforstyrret ned og få hjelp til det de måtte ønske innen innredning, oppusssing og styling. Rommet vil stå klart i neste uke. Her vil maling fra Pure&Original og Flamant være tilgjengelig. Tapeter, tekstiler, belysning oa vil vi også ha der. I den anledning har vi nå malt den ene veggen med Frescomalingen og det er bare superfint! Vi har valgt fargen Potatoskin og det passer perfekt til alt det andre vi skal ha i rommet. På bildet kan du se Cecilie "in action". Malingen påføres i ujevne lag etter ett strøk med primer. Man kan ikke gjøre feil, det er veldig enkelt. For den som ønsker et utradisjonelt uttrykk, er dette malingen du må ha!



Vi har også fått inn malingen fra Flamant nå og fargene er utrolige! Rett og slett. Fargekartet inneholder 206 fantastiske farger og ved bestilling tar det en uke å få varene. Vi har prøver på 25 farger, 20 knuskmatte og 5 helglossy. Ta kontakt for info.



Ellers noen bilder fra butikken. Vi legger ut masse nyheter i nettbutikken hver eneste dag, så da er det bare å følge med.


Ha en deilig tirsdag:-), Ida

1 kommentar:

  1. Så spennende dette høres ut :)
    Og såå stilig !!!
    Dere har en flott butikk som jeg er stadig innom :))

    Klem,Kari

    SvarSlett