tirsdag 18. februar 2014

Er du som oss?

Elsker du klær, interiør, blomster, mat og drømmen om det gode liv? Liker du å være der det skjer, når det skjer og før det skjer andre steder? Ønsker du å være del av noe som er i ferd med å bli større?


Vi har tro på det vi driver med og elsker jobben vår. Vi har en plan om å bli enda større både i butikken og på nettet. Vi jobber hardt, målrettet og intenst for å nå alle de målene vi setter oss. Vi er som en liten familie og alle trekker i samme retning.

Den vi leter etter må være hardtarbeidende. Hun eller han må like å gjøre en forskjell, like utfordringer og like å jobbe i et dynamisk miljø.


Du som har lyst til å jobbe hos oss, må være opptatt av kundebehandling, salg og mål. Du må være fleksibel, kunne jobbe i helger og på ettermiddager. Du må like forandringer og kunne ta ting på sparket. Og du må fremfor alt elske trender, mote, interiør og brenne for Cornelias Hus.

Vi kan tilby et spennende, koselig, hektisk, utviklende og herlig miljø. Den som skal begynne hos oss, vil få ta del i alle deler av butikken.

Synes du dette høres ut som noe for deg? Da kan du søke på jobben som butikkmedarbeider på Cornelias Hus.

Søknaden sendes til shopping@corneliashus.no. Alle henvendelser blir besvart.

Vi håper at vår neste kollega befinner seg rett rundt hjørnet.


1 kommentar: