Denne helgen hadde de fått inn Cote de Boeuf som er spesielt bra kjøtt. Store, flotte stykker, passelig marmorert og perfekt for grilling hjemme hos meg i dag:-). Kjøttet skal saltes og pepres og grilles. Simsalabim! Trikset med grilling av kjøtt er å IKKE snu det i tide og utide. La det gjøre seg ferdig på hver side, for deretter å hvile litt.
Da jeg var i London for en stund tilbake kjøpte jeg et glass med gåsefett på Daylesford Organics. Hvis man freser potetbåter i det, får man verdens beste poteter. Jeg lover!
Til sausen trenger du 75 gr usaltet smør. 2 sjalottløk, 150 gr Champignon, 150 ml hvitvin, 300 ml kyllingkraft og estragonblader.
Der har dere min lørdagskveld! Jeg elsker lørdager! Jeg er sikkert ikke den eneste:-)
Ha en herlig helg, folkens.
Klem fra Katarina, Amanda og Ida
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar