fredag 20. januar 2012

Girls in Sthlm..

 Hej Hopp! I torsdags morse åkte vi till Stockholm før att finna nya fræscha ting till butiken! Onsdagen spenderade vi hos Bruka. Dær hade vi dessværre inte lov att ta bilder, men vi kan lova super hærliga nya færger på våra kommande brevlådor och diverse køksinredning.. De vill komma till butiken i børjan av mars...


 Gårdagen spenderade vi på Stockholmsmæssan, Formex. Dær har vi gjort flera inkøp och fått massa inspiration. En ny/gammal favorit ær Lilla Bruket, fantastiska ekologiska produkter. Om inte lång tid vill nyheterna komma dær ifrån, bland annat denna fantastiska saltskrubb :)
 I vår kommer butiken bolma av plastblommor, de ær superfina och man ær verligen tvungen att gå næra før att se om dem ær riktiga eller inte.. Det kommer också superfina rostræd, fikontræd færdiga krukor med blommor...

Vi har laddat upp før påsk med færgsprakande ægg, god choklad och olika thesorter... Sjælvklart massa annat gott också ;)

 Svenskarna ær super charmiga.. Vi har køpt helt råa bord och andra møbler av denna trevliga mannen.. Det glædjer vi oss verkligen till :)



 Vi har tagit in stettfat och lampor lagade av gamla porslinstallrikar.. Det vill det komma ut mer bilder av snart ;) Kanske det inkøp som vi blev mest happy øver...
 Hærliga och inspirerande kokbøcker står snart på vår meny!!

 Vi har tatt in denna fantastiska baby/kanin lampan, we love <3 och fyllt på av den vanliga vita kanin lampan.. De vill vara hoss oss snart, så vill ni sækra er en så ær det bara att ta kontakt :)
 Super tøffa klistermærken att sætta på badrumsdørren, sovrumsdørren eller egentligen vilken bild som helst!! Fræschar upp ett helt rum :)
 Happy girls!!
 En sak har vi insett, disktrasor har verkligen blivit inn i år!! Nu ska alla tråkiga, ensfærgade trasor ut och inn med de med fina motiver och vårliga færger.. Fantastiska absorberande trasor som man kan slænga in i diskmaskin, tvættmaskin eller koka!! En billig men kul invistering ;)

Imorgon vill det komma massa nya bilder. Vi hoppas att vi kunnat gett er en god inblick på våra kommande nyheter och naturligtvis lite nya idéer <3

Nu drar vi till Paris om ett par timmar ajdø sålænge <3 Ida, Helle och Katarina

1 kommentar: