fredag 23. april 2010

Uken så langt...pip pip


Da var nok en uke gått og våren er ett skritt nærmere!
Vi har relansert "dagens antrekk" til glede for mange. Vi har gjort oss ferdige med lagersalget. Vi har begynt med "ukens tema" med stort hell. Mange har blitt kjent med Kusmi te og de som allerede er fan, har kunnet kjøpe seg te til 20% avslag:-). Neste uke er det et nytt tema og det skal jeg skrive om på søndag.

Gjennom døren denne uken har det kommet Pip (mengder!), badedrakter fra Dorthe Skappel, maaasse lampeskjermer fra TineK (blir lagt ut neste uke) og smykker fra Danmark (blir også lagt ut neste uke). Vi venter Tolix inn døren en av de første dagene til uka, masse deilig sommermat fra Nordens Kjøkken, ballerinas fra PrettyBallerinas og vi håper så veldig at Campomaggi kommer. Faliero Sarti skjerfene har vi etterbestilt, så det håper vi også er rett rundt hjørnet.

Om bare en uke lander også Hildegunn her hos oss. Hun er vår nye ansatt og det gleder vi oss til! Cornelias Hus vokser med andre ord og det er takket være DERE!

Ha en strålende helg alle!

4 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg har fallt helt for pipstudio koppene,så nå har jeg bestillt dem på nettbutikken deres.
  Finnes det fat til koppene med fuglemotiv,eller kan en bruk andre mønster sammen med koppene?
  Ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 2. Hei Synnøve og takk forbestillingen din!
  Plate bird blue - passer til det du har kjøpt deg. Den ligger sammen med resten av varene fra Pip: interiør-merker-pipstudio. Bare gi en lyd hvis du vil ha de med på den ordren du allerede har lagt, så du slipper ekstra frakt.
  Ha en flott helg! Ida:-)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Har sendt deg mail om bestilling av tallerkene.
  Synnøve

  SvarSlett