søndag 3. oktober 2010

Min helg på fjellet:-)

Da går også denne helgen mot slutten...er det mulig? Tiden går så altfor fort, jeg vet virkelig ikke hvordan den skal strekke til. Uansett, denne helgen har familien og jeg startet sesongen på Oppdal og DET var balsam for sjelen! Lange turer i fjellet, fyr på peisen og gode middager. Høres nesten ut som hos TineK...:-). Vi har en leilighet der og den er fyllt med ting fra egen butikk, selvfølgelig. Hver gang jeg er der, tenker jeg at nå er det nok stæsj, men like fullt drar jeg med meg et par store poser neste gang jeg drar. Her er noen bilder fra leiligheten:-)

Verdens fineste bord (synes jeg i hvertfall), Eames stoler, BTC lamper og puter fra Himla og ByNord.

Bord laget av Mark Bailey (fra Baileys Home&Garden). Et lite ord er plassert inn nederst med gamle trykkbokstaver... hva står det?

Night:-). Betyr ikke at vi ikke bruker bordet på dagtid også, asså;-)


Fårikålen står og putrer i gryte fra min favoritt - Le Creuset.

Kaninlampa som blir utsolgt omtrent samme dagen vi får den inn i butikken...hver gang. NUD lampeledning. I love them!

Dette er faktisk en vaskemaskin fra SMEG. Er den ikke bare så kul?! Ser ut som et lite kjøleskap. Håndklær fra Himla. Bambusstigen kommer også fra Cornelias Hus.

Jeg bare digger denne gamle Jieldé lampa! Den er helt rå! Kjøpt av mine søte, søte venninner Hanne & Cathrine på Bolina.


Ja, ja - dett var dett. Gleder meg til å ta fatt på en ny uke med nye leveranser og planleggingen av den nye butikken (Chez Nous). Det nærmer seg faretruende åpning og det ser vi på med skrekkblandet fryd:-). Arbeidet med den kan du følge her.
Ha en deilig søndagskveld, alle:-). Klem fra Ida

3 kommentarer:

 1. heisan. hvor kommer gardinene i stua fra ? ser ut som liftgardiner i hvit lin ? er det sydd eller ferdigkjøpt? Stoff ? Takk for svar..

  Kathrine

  SvarSlett
 2. Så fint dere har det på hytta/leiligheten.
  Spisebordet ditt er kjempfint.
  Jeg tror jeg kunnet flyttet rett inn:)
  Lykke til med ny butikk.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Kathrine,

  liftene er ferdigsydde fra Himla. Finnes i mange størrelser og i tre farger; hvit, koksgrå og natur. Veldig fine og enkle å montere.

  Synnøve, tusen takk for koselig hilsen.
  Klem fra Ida

  SvarSlett