torsdag 22. desember 2011

Varer strømmer på hver eneste dag - putelykke:-)

 Vi er kommet helt i julemodus her i butikken. Vi knasker sjokolade (takk til alle søte leverandører som har sendt den ene deilige sjokoladehilsenen etter den andre... Det settes stooor pris på:-). Vi utveksler oppskrifter (Ragnhild og jeg må ta fri første halvdel av 2012 hvis vi skal få tid til å lage alt vi har planlagt) og gaver pakkes inn.


Men butikkdriften har ikke tatt fri... Her daler det nye vareleveranser ned hver eneste dag. Nyeste tilskuddet i putefamilien vår (som er superstor), er denne herlige serien som passer like bra til voksne som til barn. Deilige linstoffer med kule trykk til bare 399,- ink innmat. Not bad, synes vi. Og disse superkule barnefeltsengene som kom sammen med putene. De er bare helt rååå og jeg må ha en sånn på rommet til Cornelia. Den er stor nok til at re barn kan sitte sammen på rommet eller foran tv'n. Årets kuleste barnemøbel.


 Og denne veggpiecen. Laget av masse gamle materialer. En gammel telefon bl.a som et par av jentene som jobber her faktisk aldri har sett før... Betyr det av vi andre begynner å bli gamle? Alle nyhetene finner du i nettbutikken her.

Vi har åpent i morgen til 18.00. Julaften har vi stengt og skal kose oss med tre nøtter til askepott sammen med resten av landet. DET gleder vi oss til:-)

Juleklemmer fra Ragnhild, Camilla, Cecilia og Ida

1 kommentar: