fredag 25. mai 2012

Våra uke favoritter!!

Vi har haft en kalas vecka hær i Trondheim! Våren/sommaren har kommit och vi kunde inte haft det bættre! Vi firar våren med -40% på utvalda Campomaggi vesker...

 Vi har fått in superlekkra ute møbler fra Danmark. På bilden ser du ett fiberbetong bord med teakben. Me like.. Har du allerede bord men trenger kula utestolar så har vi Tolix! Bara en stol vill skina upp hela uteplatsen!!
 Hær har Camilla på sig en supersøt sommerkjole fra Ti-Mo. Passar perfekt till varma sommar dagar. Ær lagad av bomull og litt silke och kostar 999,- Den finner du her...


 Nu har vi startat ta upp førhandsbestællningar på stjerne gensern (fjor årets favoritt) og denna nya modellen med vingar.. Den ær helt rå!! Den vill komma till oss i butikk i slutet av sommaren, men har du lust att sækra dig så en kan du alle rede gøra det her..
 Idag kom det nya armbång fra Lulu, fletade i lekkra, starka sommar færger..
Søta, Søta Hermann!! Vi har haft turen idag att få låna barnen till Elin. Før att få visat fram våra barneklær lite bættre. Hær er førsta antrekket med Hermann, så vill Henriette i næsta vecka visa fram antrekk till jenter.. Idag har han på sig ett helantrekk från Scotch Shrunk. De absolut kulaste barneklærna!!

Tidigare i veckan var vi och lagade ett blogginlægg på Fairytale cupcakes. Ett helt fantastiskt stælle både med omgivelserna och den goda maten!! Kan gott anbefallas :)
 Vi diggar Havaianas! Vi har till både vuxna och barn :)

 Elin har blivit ankmamma. Vi hade turen att få komma och hælsa på!! Nu ær de på væg till sommar huset dær de ska få springa ute och gotta sig i solen hela familjen.

Sist men ikke minst! Idag fick vi celebert besøk av Nina Jacobsen som rest långt før att bland annat ta turen via Cornelias Hus! Igår var hon hos oss och køpte sig en lekker byxa fra Closed och en tynn top fra Ti-Mo.. Super sprek dame som vi ser fram emot att få besøk av snart igen!!


Riktigt gos helg fra alla oss damer på Cornelias Hus! Ut og njut solen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar