lørdag 23. juni 2012

Tips&Tricks at the end of the week

Har så lyst til å nå og da dele ting som jeg liker, som jeg noen ganger kjøper, som jeg noen ganger ønsker at jeg kan kjøpe, steder jeg spiser eller har lyst til å spise på, mat jeg digger, drinker jeg slurper i meg eller som jeg håper noen snart kan lage til meg, blogger jeg besøker, interiør jeg elsker, mennesker i livet mitt og mennesker utenfor livet mitt som allikevel har en plass der. Kort og godt INSPIRASJON. Denne gangen er det 10 forskjellige ting jeg vil dele. Håper du liker dem. e n j o y
1. Fru Fly. En superbra blogg om interiør, foto og alt annet vakkert. Driftig dame som nettopp har startet eget firma som et resultat av bloggingen. Verdt et besøk.
 2. Jordbær med vaniljekesam. Det er jo ingenting som smaker så godt som norske jordbær. De er rett rundt hjørnet og da skal jeg stå klar med vaniljekesamen og gamle syltetøyglass. Superenkel og stilig dessert i sommervarmen.


3. Sko fra Christian Louboutin. Jeg har i flere år prøvd sko fra denne mannen, men har aldri fått kjøpt meg noen - før nå nylig! Det er ikke bare prisen som har stoppet meg, men det faktum at man bør ha rimelig smekre føtter for at det skal se stilig ut... Dette lille drawbacket la jeg pent til side da jeg var i London for et par uker siden. Mine første Christian Louboutin, nude med åpen tå, ble med meg hjem til Trondheim. Luksus i en liten rød pose. I love them! Tør du å kjøpe dem på nett kan du gjøre det på Net-a-Porter


 4. Fotografiene til Sølve Sundsbø. Denne mannen gikk faktisk på videregående sammen med meg. Lite visste jeg da at han kom til å ta verdens råeste fotografier for de største motehusene og av de mest spennende profilerte menneskene. Jeg kan spotte stilen han på lang veg og skulle virkelig ønske jeg var like kreativ og hadde øye for kunst som han.


5. Fotografiene og kunsten til russiske Anka Zhuravleva tar fullstendig pusten fra meg. De unike motivene, overraskelsene, det sære og noen ganger naive, er helt rått og ulikt alt annet jeg har sett. Skulle gjerne hatt et par store bilder av henne på veggen.6. Australske kokebøker og interiørbøker. Det er ikke tvil om at de har sansen for mat, estetikk og interiør i Australia. Mangfoldet blant menneskene, klimaet og tilgangen på råvarer gjør dette til det mest spennende landet jeg har besøkt. Nå begynner det å bli 20 (!?) år siden og jeg dør etter å dra tilbake. Håper at jeg om ikke mange årene kan dra med meg mann og barn tilbake dit. Jeg vet garantert at jeg kommer til å drasse med meg en hel koffert full av bøker. I mellomtiden kan de kjøpes på Amazon

7. Story hotel i Stockholm. Jeg er på innkjøp et par ganger i året og bor alltid på Story Hotel. Dette er for meg den ultimate hotellopplevelsen. Ingen bellboy ved inngangen, frukt og champagne på rommet eller trykkende stillhet. Her foregår det aller meste på nettet, selv din egen innsjekking (du får hjelp hvis du står fast). Rommene er superfine, badene likeså. Restauranten er blant Stockholms beste og minst formelle, de lager noen killer drinker og det ligger midt i sentrum. Er dere en gjeng på 3-4 damer kan dere leie Lily Damsuiten. Anbefales på det sterkeste!


8. Restaurant Grill i Stockholm. Et annet must hvis du skal til denne herlige byen er restaurant Grill. Stedet likner ikke på noe annet sted jeg har vært og som navnet tilsier er dette et sted du mest av alt spiser KJØTT. Og ikke bare vanlig kjøtt, men verdens beste kjøtt! Stedet er delt inn i 8 avdelinger som alle har sin egen stil. Du kan sitte inne i en gammel sirkusvogn, føle deg som en dronning i Versailles eller drømme deg tilbake til Carl Larssons tid - bare for å nevne tre. Grill er veldig populært og du bør absolutt booke bord i forveien.


9. Den australske bloggen Local i Lovely. Denne bloggen kan jeg lese og stirre på  i timesvis. Drømme meg bort til et liv på landet rett utenfor Sydney, ideen om å dyrke sine egne grønnsaker, være ute hele dagen. Ja, rett og slett lykkelig på landet!


10. Undetøy fra Marlies Dekkers. Helt til slutt må jeg bare fortelle om det nye undertøyet som jeg er blitt helt betatt av (hvis jeg kan bruke det ordet...). Aldri har jeg hatt en BH som har sittet bedre i tillegg til å se så utrolig lekker ut. Dette er undertøy i toppklassen, uten at det koster tusenvis av kroner. Det er ikke det billigste på markedet, men du får det du betaler for. Jeg har faktisk akkurat kjøpt meg et par nye BH-er på Nelly (har aldri handlet derfra før og venter pakke i posten anyday now). Her i Trondheim kan du kjøpe undertøyet hos She som har byens beste utvalg og service.


Der er 10 av mine favoritter denne uken. Håper de kan gi litt inspirasjon:-). Ha en strålende helg! Ida 

1 kommentar:

  1. Så koselig å oppdage at jeg var på denne fine listen! Tusen takk for gode ord - og ha en kjempeflott uke!:-)

    SvarSlett