søndag 2. desember 2012

2. desember allerede!


Vi bruker store deler av året til å forberede oss til julen i butkken. Den aller viktigste tiden for oss. Og plutselig er den her! Ja, den er faktisk snart over, strengt tatt... I hvert fall i butikksammenheng. Vi har allerede begynt å planlegge våren, men har heldigvis fortsatt evnen til å kose oss over adventstiden både på jobb og på hjemmebane.

Kalenderen vår her hjemme er hengt opp. Alle gavene er ikke i boks enda, men det tar jeg ikke så tungt. Det viktigste er at det blir ferdig, og det er jo mange dager igjen til den 24...? Våre 3 barn er pent nødt til å vente til sin dag er i huset. Det er ikke 72 gaver hos oss, men 24 slik at de får tredje hver dag. For oss passer det best og ungene har slått seg til ro med det. Skulle gjerne hatt en aktivitetskalender med opplevelser, men tiden strekker ikke til, dessverre. Får heller satse på kvalitet og spontan adventshygge gjennom hele desember - selv om det sikkert kan bli litt mindre enn både mor og barn ønsker seg. Sånn er det når mamma jobebr i butikk.

Hvis du ikke har fått opp kalenderen ennå, kanskje fordi du ikke har kjøpt en ennå, selger vi ut de siste Maileg nissekalenderene til halv pris. Du finner de her

Ha en finfin søndag, alle sammen. Jeg har tent et lys og det skal brenne hele dagen og kvelden:-)

Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar