fredag 26. juli 2013

Mattips

Solen skinner fortsatt i Nidaros og trønderne er glade! Ingenting er som solskinn, god mat og gode venner.. Sommermat er den beste maten, derfor tenkte jeg å tipse dere om denne oppskriften fra Nicolas Vahé, med scampi eller evt. reker. 
Dette trenger du: 
(til 4 personer)
20-24 scampi
1 glass Nicolas Vahé Pesto med Red Pepper & Aubergine
(min favoritt fra Nicolas Vahé)
Nicolas Vahé Spices of Provence olje
 Fersk hvitløk
Salat

Dette gjør du: 
Stek scampi eller reker i Spices of Provence olje, til de er sprø. (ca 3 min.)
Tilsett et glass pesto med Red Pepper&Aubergine og bland inn hvitløk av ønsket mengde. 
Vend inn. Anrett det hele i en dyptallerken, med salatblader vendt i Spices of Provence olje. Pynt med timian eller andre gode urter. Nyt dette sammen med godt brød, aioli og hvitvin!
Du finner våre Nicolas Vahé produkter her: 
 Ha en riktig god helg alle sammen, klem Line på Cornelias Hus


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar