fredag 18. oktober 2013

Julemagi

Vi har fått inn noen helt magiske spilledåser! Har du sett noe så vakkert??! Man blir nesten som et lite barn igjen, fylt av herlig juleglede!

Hvis du forelsket deg helt i en av disse, finner du de i nettbutikken!
Ha en deilig fredagskveld, klem Line på Cornelias Hus


4 kommentarer:

 1. Hei på deg Line! Jeg var så vidt innom butikken deres i dag, men hadde så lite med tid, så fikk ikke sett opp da. Kommer innom en annen dag :) Du, jeg er så spent på når de nissene fra Maileg kommer? Er det åpning av julebutikken neste helg? Spennende vet du, nesten som en unge som gleder seg til julaften det her, hehehe! Ha en riktig god lørdag og søndag :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne! :) Jeg fikk desverre beskjed om at Maileg ikke er bestilt opp i år. Jeg ble veldig skuffet selv, og det tror jeg det er mange andre som blir også.. Maileg er jo så koselig til jul, og jeg føler at jeg nesten har lurt deg ettersom jeg sa at vi skulle ta inn Maileg. Dette må jeg bare beklage så mye. Vi får veldig mye fint til jul da, så jeg håper du kommer innom og finner mange andre fine skatter. :) Beklager så mye igjen Anne!
   Klem til deg

   Slett
  2. Hei på deg Line! Du har da så absolutt IKKE lurt meg! Du sa det jo i god tro, men det er veldig synd at Maileg ikke kommer i butikken da. Kommer innom lell jeg vet du, sikkert mye annet flott! Vi ses da. Håper å komme en tur innom allerede nå til helga dersom dere har jul i butikken da? Gleder meg :)

   Klem, Anne <3

   Slett
  3. Hei Anne! God lørdag til deg! :) JA det var veldig synd at vi ikke skal ha maileg i år, men du finner det kanskje på andre butikker. :) Du får ta deg en tur innom, enten på søndagskvelden eller til uka, da er nok det aller meste av vår jul påplass i butikken, så det blir spennende! :) Masse fint, blant annet noen skatter fra USA. :) Tror det ble nevnt at juleåpningen er søndag fra 19:30, så da er du hjertelig velkommen! :)
   Ha en deilig helg så lenge, så sees vi plutselig til en hyggelig handel. :):) klem

   Slett