onsdag 11. desember 2013

Julegavetips til den som har alt

Selv om julen ikke handler om gaver, er det en fin tid og anledning til å gjøre noe fint for andre, eller gi noen en ekstra oppmerksomhet for å vise at man setter pris på dem. Vi nordmenn er kanskje ofte litt innesluttet, og det er ikke like lett for alle å spre om seg med gode ord. Da er det enklere å gi en gave for å vise at man setter pris på noen, enten det er kjæresten, venninnen, bestemor eller en god kollega. 
Og i disse dager har kanskje de fleste det meste, og det kan være litt vanskelig å finne på noe å gi.. Derfor har jeg funnet frem noen små ting som jeg gjerne vil tipse dere om, ting som jeg tenker at de fleste setter pris på og ikke minst kan ha bruk for! 

Deilige produkter fra Lilla Bruket:
Flytende såpe med agurk og mynte, kroppsolje med salvie, rosmarin og lavendel, og kroppsskrubb, også med salvie, rosmarin og lavendel. 
Lilla Bruket er svenske, økologiske produkter, med rene og friske dufter. Produktene er drøye i bruk og varer lenge. Disse tre produktene er mine favoritter fra Lilla Bruket. Om vinteren trenger man litt ekstra baderomsluksus synes jeg, og disse produktene passer til hvem som helst! Kjempefine gaver!

Smakfulle produkter fra Nicolas Vahé: 
Syltetøy med kokos og pasjon, og pesto med tomat og artisjokk! 
Nicolas Vahé er en fransk kokk som har tilholdssted i Danmark, hvor han i samarbeid med House Doctor har laget denne eksklusive matserien! Disse to produktene passer til de aller fleste, og kanskje spesielt til matentusiasten eller hobbykokken! 
Det finnes mange gode produkter i denne serien, men disse to er bestselgere, og vi opplever veldig ofte at kunder som prøver disse produktene kommer tilbake gang etter gang. 
Syltetøyet passer spesielt godt på Brie, blåmuggost eller Camembert, og er godt både på brød, kjeks eller som en ekstra topping på frokostblandingen. Vi har også testet syltetøyet som mellomlegg i en kake, og det smakte himmelsk!
Pestoen kan spises på brød eller kjeks som den er, eller man kan bruke den som en marinade både på fisk og kjøttmat. Kjempegode produkter som jeg anbefaler til alle!

Fabel te: 
En ny favoritt i vår butikk! Denne nye te-serien er kjempegod! I disse fine boksene er det to ulike te-sorter, noe som gjør dette til en ekstra finfin gave! Fantastiske smaker, som pasjonsfrukt og ingefær, granateple og pære (den rosa boksen) eller blåbær og kokos som du finner i den grønne boksen.. mange herlige og friske smaker, som tiner opp enhver frossen normann i vinterkulen! 
Kok en kopp te, kjenn den deilige duften og smaken og drøm deg bort til varmere strøk!

Håper det er noe som faller i smak, du finner alle produktene både i butikk og nettbutikk! 
Husk at dagene flyr og at julen snart nærmer seg..!
Ha en fortsatt god uke, klem Line på Cornelias Hus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar