fredag 15. januar 2010

Stor meningsmåling på gang!


Stor meningsmåling på gang!

Vi ønsker å bli bedre på nett. Vi har nå hatt vår ny nettside i 3 måneder og vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan dere synes den fungerer.


På høyre side finner dere meningsmålingen.

Alle som deltar og legger igjen en kommentar er med i trekningen av et

gavekort til 500,-

Anonyme kan også være med, men må da sende sin adresse på e-post til oss.

Riktig god helg!

26 kommentarer:

 1. Spennende å høre om nyheter som kommer inn, uansett hvilken kategori det er. Dessuten så likte jeg veldig godt når du la ut oppskrifter til søndagsdessertene dine. Veldig inspirerende, selv for meg som egentlig ikke liker å lage mat. Fantastisk gode var de også!

  SvarSlett
 2. Hei Ragnhild,
  så koselig at du likte dessertene! da skal jeg begynne å gjøre det hver søndag igjen:-)
  Ha en fin helg.
  Ida

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Fantastisk fin blogg med masse inspirasjon.. har drømt om ROSA SMEG kjøleskap leeenge..... Her kommer jeg til å fortsette å titte innom ...
  Klem Frøken Rosa

  SvarSlett
 4. Hei igjen...synes nettsiden deres gir bra utvalg under hver katergori jeg...så hvis jeg skal være med i trekningen, må jeg vel kanskje velge interiør;o) Venter spent på trekningen..vet nemlig akkurat hva jeg vil bruke gavekortet til....Maliva dreams

  SvarSlett
 5. Inspirerende blog og nettside :) Følger med her ofte! Krysser fingrene for trekningen :)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Vet ikke helt hva jeg ønsker forbedring på her inne, har nettopp oppdaget bloggen deres... Elsker butikken, så kommer nok til å trives her inne også. Selv om jeg kanskje har et ønske om litt mere Green Gate...?!? Interiør er min favoritt, så håper å få se mye av dette på bloggen framover:)
  God helg, krysser fingrene for at jeg for en gangs skyld kan ha hell i spill;)

  SvarSlett
 7. Heisann :)

  Synes dere har en kjempe fin nettside og blogg... :D
  Men skulle jeg velge mere av noe så blir det selvfølgelig interiør for min del... ;)

  *GOD HELG*

  Klemmer fra Malin Virginia

  SvarSlett
 8. Hei på dere:)

  Jeg syns rett og slett den ikke kan bli bedre! Nettsiden er et syn for øye,utrolig flott og profft laget.Bloggen er også veldig inspirerende,fargene tingene dere har MALINGEN elsker jeg! Jeg har butikk selv i Bergen og traff Ida og en kollega på messe i Herning høst 09, der var også jentene fra Bolina. Linneas Hage og Country Chic, husker du det Ida? Det var noen kjekke timer utenfor hotell Eyde med jenter som visste hva de snakket om! Stå på i samme stil sier jeg, klarer dere å holde dette tempoet på innlegg og oppdateringer i fremtiden er det bare; as good as it gets!! Jeg jobber med saken og rekker dere ikke til ankelen engang.. Lykke til med 2010 innkjøp og det hele, vi snakkes nok igjen engang..

  Hilsen Ann Christin hos AC Home

  SvarSlett
 9. Dere har god og jevnlig oppdatering. Jeg elsker å lese om varer dere får inn, og å drømme meg bort i vakre bilder. Derfor ønsker jeg meg flere vakre interiørbilder, både fra butikken og leverandører :)

  SvarSlett
 10. Kjempefin side,mange fine og inspirerende bilder!
  Gjerne mere dametøy ;-D

  Snøklem

  SvarSlett
 11. Dere gir meg så mye inspirasjon! Nettsiden deres er veldig enkel og fin. Er selv veldig glad i interiøret som dere selger og stor fan av klesmerket odd molly! så denne kunne jeg tenkt meg mer av :)

  - Marita

  SvarSlett
 12. Jeg syns siden har blitt veldig bra. Jeg syns det er flott med stroe bilder så man kan se detaljene godt så det er viktig for meg :-)
  Krysser fingrene for at jeg blir den heldige!

  SvarSlett
 13. Hei,

  Jeg er stor fan av butikken og er så heldig at jeg kan tusle rundt i den en kjip dag og få massevis av inspirasjon og roen tilbake i kroppen. Nettsiden er kjempefin og det er vanskelig å finne noe som mangler - her har dere tenkt på alt. Det er muligheter for å søke på spesifikke merker på enkelte av hovedområdene, som jeg personlig liker. Dersom det lar seg gjøre for alt så er jo det kjempeflott, men ingen nødvendighet. Dere har et veldig godt utvalg i nettbutikken. Alt fra små yankee candles til store møbler. Dersom jeg noen gang flytter fra Trondheim kommer jeg til å bruke nettbutikken flittig, både for inspirasjon og for innkjøp :)

  SvarSlett
 14. jeg synes nettbutikken dere er lekker og finner masse jeg kunne tenkt meg ;)
  men.. som en interiørelsker, får jeg aldri nok av nettopp det, så da vil jeg si MER interiør ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 15. Jeg stemte for mer dameklær i pollen, men det er bare fordi jeg går og drømmer om Ti Mo klær om dagen, hehe. Har egentlig akkurat funnet bloggen deres, så jeg skal ikke si at jeg synes noe mangler mer enn annet.

  Men, når det gjelder hjemmesiden deres, og nettbutikken, så har jeg noe å si.
  Jeg var inne på nettbutikken for å se på mer Ti Mo klær etter at jeg kom hjem fra shopping på lørdagen, og ble veldig skuffet da jeg så bildene på siden. De var uklare, mørke og veldig små. Fargen på plagget stemte ikke alltid med fargen i beskrivelsen heller..
  Så der skulle jeg ønske det ble en forbedring. Jeg skulle også ønske det var litt mer info om produktet jeg så på. Hva er det laget av f.eks.? Eller hva gjør Durance produktene så bra? Eller, ja, du/dere skjønner sikkert.

  Jeg skulle også gjerne likt å sett bilder av ALT. Ikke nødvendigvis bare det som ligger i nettbutikken, men ALT. Slik at jeg kan gå inn på siden deres, og planlegge hva som skal bli med hjem fra neste shoppingtur, hva som skal settes på ønskelisten (som sendes ut med linker til det spesifikke produktet til venner og familie) osv. Det hadde vært helt supert, men det er kanskje en stor jobb?

  Ellers må jeg bare si at butikken deres er min absolutte favorittbutikk her i byen! Elsker å titte innom hos dere, og få masse inspirasjon og drømme meg bort.

  Hilsen Isa

  SvarSlett
 16. Heisann.For min del må dokker ikke ha mere av noe for jeg sliter med å velge nå når jeg er i deres butkk..Går jo ikke ann å gå inn i deres butikk å IKKE finne noe...Har alltid med meg noe ut i fra deres butikk jeg...Kjempe flott utvalg og at dere begynte med nett gjør det jo bare mye lettere og følge med på nyheter!!!
  Ønsker dere ei flott uke!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 17. Hei. Elsker butikken deres og er alltid innom når jeg er i byen.. Bloggen vil nok også bli flittig besøkt!
  LenaE

  SvarSlett
 18. heisann:)

  Masse ting jeg liker hos dere! Veeldig masse, faktisk;)
  Ikke mye å utsette på nettsidene, da..Men har no stemt da;)
  Så spennende med trekning!;)

  Marte

  SvarSlett
 19. Da har jeg "stemt".

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 20. Hei!Så flott at Cornelias Hus har ordnet blogg! Butikken deres er jo en av de mest inspirerende av sitt slag i Trondheim! Når det gjelder bloggen deres er det alltid kjekt å lese om nyheter som ankommer butikken, både når det gjelder klær og interiør, så fortsett med det. Kunne forøvrig ønsket meg flere gode bilder fra butikken, og kanskje litt mer om interiør og (dame)klær? Ha en riktig fin uke!

  SvarSlett
 21. Inspirerende blogg og nettside :)Første gang jeg er innom her,men ikke den siste:) Jeg linker dere på min blogg roll,håper det er greit:)
  Ha en fin uke,lykke til på vårens messer!
  Klem Linda

  SvarSlett
 22. Jeg syns siden deres er super jeg!
  Om jeg absolutt må stemme noe blir det kanskje enda mere interiør.
  Keep it up
  Klem fra Tinemor

  SvarSlett
 23. Synes dere er kjempeflinke. Stemmer for enda mer interiør jeg hvis jeg må velge noe;)..og jeg har trykka på stemmeknappen

  SvarSlett
 24. Jeg finner masse inspirasjon i interiørstoffet deres; det er min favoritt.
  Vi elsker også tøflene fra Glerups, til og med min lille sønn på 18 mnd digger sine!

  SvarSlett
 25. Dere har en utrolig koselig og super butikk, men for oss som bor utenfor byen og som ikke er inne i sentrum så blir netthandel viktig. Synek det er flott at dere har startet opp med det men jeg kunne tenkte meg mer barnetøy. Savner virkelig Norlie klær i nettbutikken deres. Er stadig innom båden nettsiden og bloggen for å lese og se om det har kommet noe nytt.
  Inspirerende.

  SvarSlett
 26. Fantastisk fin butikk, med utrolig hyggelige damer. Umulig å gå ut fra butikken uten en pose i hånden. Ønsker oss en "filial" på Oppdal. Lykke til på vårens innkjøpsrunde. Krysser fingrene for trekningen.

  SvarSlett