mandag 25. januar 2010

When in Paris...Da er Beate Hanne, Cathrine, Martine (gode venner fra fantastiske Bolina på Stabekk) og jeg tilbake fra en femdagers innkjøpstur i Paris og vi har hatt det superdupert! Masse opplevelser med hoteller, mat , drikke, herlig reisefølge og utrolig bra innkjøp!

Første natten bodde vi på Hotel Costes som er en opplevelse utenom det vanlige. Dette spektakulære hotellet er blitt brukt i mange filmer, reklamer, musikkvideoer o.l. Innredningen, spaanlegget, rommene, maten og alt det andre er utrolig artig å ha sett, smakt og luktet på.

Vi har en fast restaurant som vi alltid spiser på, så også denne gangen. Den marrokanske perlen 404 er et must når man er i Paris. Denne gangen fikk vi følge av vår favorittfotograf Anniken Zahl Furunes og innehaver av Shine i Trondheim Charlotte. En helt spesiell kveld som ikke blir glemt med det første. En del var kanskje glemt morgenen etter, men pytt, det demret etterhvert...

Anniken og Charlotte ble også med kvelden etter på en helt suveren argentinsk restaurant ved navn Unico. Herlig mat og herlig selskap!


Vi har tatt masse bilder av innkjøpene og de skal jeg legge ut i morgen. Varene blir å finne i butikken utover våren f.o.m. februar. Det er bare å glede seg for aldri har Cornelias Hus hatt bedre varesortiment!
Neste reise blir allerede neste mandag til kombinert moteuke og interiørmesse i Danmark. Vi glær oss!
Ha en deilig mandag. Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar