torsdag 12. januar 2012

Stormig torsdag hos oss på Cornelias Hus!

Riktigt god torsdags eftermiddag! Denna veckan har det kommit många fina vår nyheter, framførallt klær. Till alla som er intresserade av interiør så kan jag meddela att vi har vi specialister på inkøp i Danmark før tillfællet, på spænnande jakt efter nya varer! Hær kommer lite værmande bilder till er alla ute i stormen..


 I tirsdags fick vi ett stort lass med MaisonScotch, till dame, barn och tro det eller ej.. till herrar också! Vi har tagit in kun ett par få styles till herrar fra Scotch&Soda som egentligen er det som vi damer saknar i vår garderob eller vældigt gærna vill att våra kæra dær hemma ska ha på sig.. Ett gott tips till gave! Dessa två t-shirterna er det enda vi fått in æn så længe. De kostar 449,- och vill komma ut i nettbutikken ganska så snart!


 Hærliga Lilla Bruket. En helt ny serie hos oss på Cornelias Hus som vi fått otroligt god tillbaka meldning på! Lilla Bruket lagar diverse såper, lys, strykevann mm. på ekologiskt vis! Dufterna er helt fantastiska och inte snakk om de rå lekkra førpackningarna. Dem syns i vart fall jag jag halva grejen :)

 Till er som inte fått med er det så har vi smykken! De har legat lite undangømt, men nu har vi fått fram dem :)

 Salget er fortsatt i full fart! Vi har massa fint igen på -50% både till dame og barn :) Till er som har lyst på något nytt så har vi fått in herliga vårnyheter, se på dem her..
Vi ønskar er en fortsatt god kvæll :)

Katarina, Ragnhild och Camilla <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar