søndag 4. mars 2012

Jeg trenger hjeeeelp! Tar du utfordringen?

 Vi skal pusse opp badet vårt, men klarer ikke helt å komme i må (dvs bli enige...). Jeg liker å tro at jeg innehar superekspertise, men det virker ikke helt sånn nå:-(. Jeg vet at jeg ønsker dette badekaret fra Agape. Og så synes jeg det er utrolig kult med denne skriften (vil selvfølgelig velge en annen tekst) på veggen inn til dusjen.

 Disse flisene fra Ulfven synes jeg er fantastiske (her er vi veldig uenige). Mannen min vil ha fliser som er tidløse, ikke trenger impregnering og er lette å holde rene. Jeg ser jo det praktiske i det, men når var det det ble kult å være så fornuftig, lissom...?
 Bildet under liker jeg veldig godt. Både panelet, flisene, vaskene og ikke minst speilet digger jeg. Og er det egentlig så viktig om INGENTING får plass av det vi bruker hver dag, lurer nå jeg på? Så lenge det er fint...

 Badet er ikke så stort - 3 x 3 meter, så grenseløs utfoldelse er ikke mulig. Selv om jeg selvfølgelig mener at også det er et argument vi ikke trenger å ta hensyn til.

Men altså, badet skal pusses opp NÅ. Det bør være ferdig rett etter påske. 6 1/2 år uten dusj er 6 år mer enn hva som var planen. Og derfor trenger vi hjelp. Alle tips og råd mottas med enorm glede. Det kan til og med hende det vanker en premie på den som hjelper oss skikkelig i gang.


TAR DU UTFORDRINGEN?! God søndag:-). Klem fra Ida

6 kommentarer:

 1. Vi har pusset opp badet på hytten, vi valgte hvite fliser på veggene,sort skifer på gulvet :)
  Fikk veldig fin romfølese av det, virket mye større med det mørke gulvet mot de lyse veggene!

  Ligger før og etter bilder på bloggen min, det var IKKE pent før :)

  LYKKE til!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg er nok ganske lik deg! Liker å ta det "helt ut", og ikke følge mengden. Men det jeg ikke er flink på, er å like det jeg velger over lengre tid. Vi holder på å pusse opp et bad nå, og der valgte jeg å bøye meg for mannens fornuft. Det ble selvsagt ikke noe rimelig affære for det om, men et bad vi kommer til å bli glad i fort og over tid. Gulvflisene var råflotte, gjennomgående, fra Italia.Jeg valgte ganske matte(lett vaskbare, uten at man ser "moppespor") og i farge betong. (Vanskelig å få oversikten over støvet der..knise*)Dessuten la vi penger i fugene, med Apoxy! Helt rått materiale, som blir en del av flisen og som aldri sprekker! Veggene fikk også råflotte, hvite, høyglans fliser.(Størrelser på flis og hvordan du velger å legge dem i forhold til hvernadre har MYE å si for utseende) Ellers blir toalett, vask og dusj minimalistisk og "lite" synlig. Selve badet blir enkelt, men lekkert og jeg kan stæsje det med interiørskatter ingen andre har. Right? Og det beste, jeg klør meg ikke i hodet om et par år og lurer på hvordan jeg skal få mannen med på å bytte ut diverse, som jeg er lei av ;o)) Uansett, masse lykke til!
  Klem fra Sjefshøna Renate

  SvarSlett
 3. Badekaret, Fantastisk!
  Skriften, også Fantastisk!
  Hva med å ta èn eller to mønstrede fliser sammen med ensfargede? Dt kan jeg garantere deg blir et blikkfang som du kommer til å sette pris på.

  SvarSlett
 4. Hei.
  Keramiske fliser eller marmor synes jeg er fint på badegulv;)
  Skrift på veggen hadde ikke jeg villet gått for, da jeg ser for meg at det er lite tidløst og noe man fort blir lei av.
  Kjempefint med vegghengte vasker, og armatur på veggen. Hva med et gammelt skap på badet, hvor du kan ha det dere trenger. Håndduker feks trenger man jo ikke å ha på badet, men ha det feks på soverommet.
  Også praktisk å ha en utsparing i dusjen, hvor dere kan ha shampo og div, slik at det slipper å stå på gulvet.
  Lykke til!!

  SvarSlett
 5. 9 kvm er jo stort! Det ER viktig å få plass til tingene sine, ellers blir det rotete. Flisene er fantastiske! Tror du vil bli glad i de :) (Trenger kanskje ikke ha de på hele gulvet, kanskje i dusjen?)

  SvarSlett
 6. Hei;
  Synes flisene du har funnet er nydelige, men allikevel litt usikker på om
  jeg hadde valgt de. Du blir så utrolig bundet opp av en spesiell stil, at jeg hadde nok gått for noe annet. Rene linjer, tidløst - er hva som funker best på bad, synes nå jeg. Når det har gått 5år er det vel greit at du fortsatt ikke er lei hverken fliser eller innredning..? jeg er heller ikke tilhenger av skrift som dekor, men, det er jo en smaksak. Og er helt enig deg; alt behøver ikke plasseres/oppbevares på badet ;.) Gå for lekre farvevalg og spennende strukturer i fliser og bruk tid på å finne det rette. Lykke til !!

  SvarSlett