søndag 4. oktober 2009

På tide å se lyset...og enkel søndagsdessertSnøen kom brått hit til Trøndelag. Ikke at vi tror den blir liggende særlig lenge, men det var likevel overraskende. Vi har såvidt kommet i gang med høsten, mørke kvelder, fyr i peisen og ull innerst.

I butikken er høstens varer på full fart inn nesten hver dag. Innkjøpene i Danmark, London og Paris er så langt blitt godt mottatt. Vi har hatt fokus på naturlige tekstiler som lin, ull og økologisk bomull. Fargepaletten er helt klart også rettet mot natur, og møblene det samme. Alle høstens klær er også i hus.
Cornelia Hjem til Deg har så langt hatt bra med oppdrag. Vi har pågående prosjekter stort sett hele tiden. I et av våre største prosjekter ble lampen Drop Eleven fra BTC benyttet. Lampen er utrolig spesiell, helt rå og krever sin plass. Vi benytter oss også ellers mye av BTC. De industrielle lampene passer godt inn i mange hjem og setter ofte en ekstra spiss på innredningen. Belysning er vanskelig, men utrolig viktig! Vi bruker mye tid på akkurat den biten i arbeidet med boligstyling. Så får vi håpe at også kunden ser lyset...
Oppskrift på Fiken og Sabayonnesaus

1 kilo fiken

6 eggeplommer

100 gram sukker

150 ml hvitvin

200 gram krem

Sukker til karamellisering

Lag en mix av eggeplommer, sukker og hvitvin. Varm dette i en gryte og rør til blandingen tykner. La avkjøles i 2 timer i kjøleskapet. Bland inn kremen. Plassér oppskåret fiken i en ildfast form, hell over sabayonnesausen, strø over sukker og sett under grillen i ovnen. La stå til sukkeret er blitt brunt og stivt. Nam nam!


Ha en lun og god søndagskveld:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar