fredag 8. april 2011

Bomull og lin = fin

Vel hjemme fra London med både hodet og ordreblokka stappfull av nyheter! Vi har handlet masse på Baileys Home&Garden og vil vise bilder derfra imorgen. Jeg digger stedet, menneskene og tingene vi kjøper. Selvfølgelig har vi latt oss inspirere, bedåre, begeistre og glede i disse fire dagene. Byen er full av liv, puls og spennende steder. Det mangler ikke på noe for noen sanser.

Mens vi har vært borte har det som vanlig dumpet ned mengder av varer og denne gangen må jeg bare fremheve disse superdeilige produktene fra Frankrike i økologisk bomull og lin. De fineste putene i gaslignende materiale, kommer også i duker og lakner. Fantastisk! Dukene kan lett gjøres om til gardiner - det skal i hvertfall jeg gjøre:-)


Hvem får ikke lyst til å hoppe rett ned i et hav av slike puter? Stoffene er plantefarget, så alt er helt naturlig fra ende til annen. Og det liker vi godt!


Nå skal vi springe hjem til taco eller annen texmex (for det er vel det vi spiser på fredagene), se norske talenter og sovne på sofaen:-). Et konsept som i hvertfall funker fint for meg.

Ha det bra så lenge, så hørs vi i morgen.


Klem fra Ragnhild, Amanda, Vibeke og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar