torsdag 7. april 2011

Tine K og påskestemning

Midt blant alle vareleveringene denne uka fikk vi endelig påfyll av Tine K sine fantastiske varer. Servietter, lampeskjermer, krukker, sengetepper og romdeler. Alt lite delikat som vanlig. En del av det har allerede blitt med sine lykkelige eiere ut av butikken...... Er ikke disse krukkene noe av det lekreste du har sett? Finnes i mange forskjellige størrelser og nydelige farger. Fikk også påfyll av de kjempefine fasettglassene - i blå og dust denne gangen - flere ventes heldigvis inn. Finnes ikke finere telysestaker synes jeg.................
Ellers så har vel kanskje noen fått med seg at vi har fått inn vårens skjerf fra Faliero Sarti?! Etter en noe trang fødsel fikk jeg de endelig ut på nett, og det har medført at noen farger/mønster allerede begynner å bli utplukket. Så skyndt deg før din favoritt blir utsolgt! Du finner dem i nettbutikker her.Påska nærmer seg med stormskritt, men det er ikke akkurat påskestemning utenfor vinduene våre her. Vi har stort sett vært gjennom alle årstidene i Trondheim i dag, tror jeg. På et tidspunkt virket det som om noen satt i himmelen og moret seg med å helle ut en kjempestor bøtte med vann på alle trøndere;-)
Vi bruker ihvertfall ikke opp finværet til påske da......... Påskestemning ute eller ikke - vi kan ihvertfall hjelpe deg med påskestemninga inne! Vi har de lekreste kaniner og egg fra Maileg, og om mulig enda lekrere ting å fylle de med. Du finner alle påskevarene her. Har ikke lagt ut godisen i nettbutikken, men vil du ha egget ditt fyllt er det bare å ringe oss i butikken - vi hjelper deg gjerne:-)


Ida og Katarina har landet på norsk jord og vi gleder oss veldig til å få de tilbake i butikken i morgen, og forhåpentligvis få se masse bilder av alt det lekre de har funnet på innkjøp.Torsdagshilsen fra Vibeke, Amanda & Ragnhild.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar