mandag 4. april 2011

Trenden stjernene elsker

Det er ingen tvil om at knallfarger er hot i år, men men beige holder fortsatt stand og stjernene har lagt sin elsk på den lyse sarte fargen. Beige er lys og klassisk og kan kombineres med alt av farger. Med andre ord en perfekt farge for våren. Det gjelder å finne den rette nyansen til hudtonen din. Som en tommelfingerregel velg en farge som er den motsatte nyansen i forhold til hudfargen. Her ser du et lite utvalg av det vi kan tilby i denne lekre fargen. Du finner det i nettbutikken her.
Om man ikke foretrekker trenchcoaten er den beige skinnjakken den perfekte vårjakken. Den føles mer sommerlig enn svart, men er minst like kul. Vi har fått inn lekre skinnjakker fra Muuba i to lekre beigenyanser såvel som svarte. Legges snarlig ut i nettbutikken her.


Vi har også fått inn masse lekre skjerf fra Faliero Sarti i dag i masse lekre farger og mønster som vil komplettere stilen perfekt. Får dessverre ikke lagt ut noen bilder i dag da "noen" har tatt med seg kameraet til London. Lover å fremskaffe kamera til i morgen og legge alle godbitene ut i nettbutikken.

Vi feirer at våren endelig har kommet til Trondheim med 30% avslag ut uka på alle de herlige vårjakkene våre! Her kan du gjøre et skikkelig kupp - men det lønner seg å være rask - det begynner å bli litt utplukket i størrelsene allerede........ du finner de i nettbutikken her.


Ønsker dere en herlig ettermiddag:-)


Vibeke, Ragnhild & Sandra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar