lørdag 17. september 2011

Får you

Endelig lørdag og vi er i ferd med å ta helg nå. Og med det panserværet som er i Trondheim er det jo bare å hive seg rundt og nyte det. Regnet lurer vel rett rundt neste hjørne, tenker jeg. I kveld får vi besøk av gode venner og skal servere fårikål av årets ferske lam (kjøpt i Rafnklau). Det er noe av det beste med starten på høsten, synes jeg. Lange kvelder med god mat og drikke og røverhistorier. Love! Min fårikål er superenkel (kan vel kanskje ikke lages stort annerledes, bortsett fra mamma som elsker å ha hvitløk i alt...). Kjøtt, kål, hel pepper, salt, laurbærblad og litt hvetemel mellom lagene. Oh, so good!

Så altså, under temaet sau har vi faktisk litt av hvert her hos oss i sjappa. Nye betonkrakken fra Tove Aldman med sete av Gotlandsau. Utrolig god å sitte på faktisk. Ser ikke sånn ut, men overrasker. I nettbutikken kan du få kjøpt den også. Her ses den sammen med den nye puta fra ByNord i sauspels. Så supergod å krype inntil på kalde kvelder. Den får du også kjøpt i nettbutikken.

Og verdens fineste sauepute. Vi kan jo bare kalle henne Ulla, eller hva...? Særdeles populær sau som ukentlig finner veien hjem til saueelskende fans over hele landet. Hun finnes i nettbutikken sammen med resten av skogens dyr fra ByNord.


Og saueskinnskåpa fra HunkyDory. Den trenger ikke noen nærmere introduksjon, annet enn at den rett og slett er dritfin (er det lov å skrive det...?). Når det gjelder dyr er det kanskje det. Jeg VIL ha den, men den passer for søren ikke. Den ligger sammen med alt det andre råfine tøyet fra HunkyDory her

Nå skal jeg hjem og dekke bord. Har med noen sopp som du kunne lese om i innlegget fra i går, litt rognebær og noen herlige lykter fra ByNord. Det blir et herlig høstbord. Skal ta bilder og vise senere.

Så, happy weekend, folkens. Håper den blir strålende uansett hvor dere er;-)

Klem fra Katarina, Sandra, Vibeke og Ida

1 kommentar: