tirsdag 13. september 2011

Vi elsker betong - Tove Altman

På en regntung tirsdag i september har det ramlet inn varer hos oss. Tre store paller med Bruka design fra Sverige, Hoss Intropia, Nomess og verdens kuleste betongprodukter fra Tove Altman i Sverige. Det er jo bare litt over en uke siden vi bestilte og jeg bare digger at vi ikke må vente en evighet på leveransene.

Sidebordene i alm og med plate i betong er bare så utrolig kule. Den ene platen har en betongkopp som sitter fast. Venter den på selskap, kanskje...? Det andre bordet har kunstnerens egen mor sin strikkede duk festet som en relieff. Utrolig effektfullt og helt annerledes.


Og til slutt denne krakken, av betong med sete i skinn fra Gotlandsau. Veier 9 kilo og er bare helt rå! Supergod å sitte på og et smykke i seg selv:-). Alt ligger i nettbutikken

Ha en fortsatt herlig tirsdag. Vi pakker ut for harde livet og det får dere se resultatene av i morgen.

Klem fra Ragnhild, Katarina, Sandra og Ida

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg ser dere har fått masse fint i nettbutikken =)
  Jeg lurte på det nye servicet dere har fått inn, de med ski, kjelke, staver osv.
  Det jeg egentlig lurer på er om dere har middagstallerken, frokosttallerken og dyptallerken i alle motivene? Altså i kjelke, staver og ski.
  Eller om det er bare de motivene som dere har på shoppen?

  Hva heter merket forresten? Er det nytt? Er det solide fat?
  Har aldri sett det før og det virker rålekkert! :)

  SvarSlett
 2. Hei Nina!

  Per nå har vi kun det som er i nettbutikken. Frokost har vi i alle mønstrene, middag kun det ene. Men vi har supplert, så vi får inn mer. Det går superfort ut, så det kan lønne seg å følge med;-). Det er ikke et nytt merke, vi får det fra Belgia. Solide fat som kan vaskes i maskin.

  Mvh Ida
  Cornelias Hus

  SvarSlett