torsdag 29. september 2011

Nicolas Vahé, Iris og Florence Home

Nicolas Vahé, en produkt till varje tillfælle.. Han lagar saffrans risotto, sjokolade fondue, marmelade med passionsfrukt og kokkos, sennep med urter... Supergoda ting som gør det lilla extra till middagen, deserten eller ostebrickan. Idag har vi haft den stora glædjen av att få Nicolas Vahés sina delekata produkter till butikken :)


En av mina must have er Sjokolade fonduen, den fick vi i 4 olka smaker. En box passar perfekt till 2-3 personer, om du inte er vældigt glad i sjokolade och ger dig på en box helt alene! Ellers så er det en fin gave eller något du kan dela med den du tycker om.
Iris har endelig kommit till butikken og nettbutikken! Super fina kost og støvbrett. Borstarne fra Iris er handlagade og de binds med noga utvalda materialer. Støvbrettet er genialiskt! Efter en lång tids bruk kan du torka av den med en bløt klut, og den er som ny igen.. Før borsten varar før alltid <3
Hej och hå, idag har det verkligen kommit mycket varer. På bilden øver og under ser ni fantastiska pledd og puter fra Florence Home. De er lagade i ull och vill hjælpa till att håla vermen!
Tack før idag och ha en fortsatt herlig kvæll! Nu ska jag hem och kosa mig med risotto fra Nicolas Vahé..

Ragnhild, Vibeke og Katarina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar