tirsdag 31. juli 2012

Vinn et gavekort på 1000,-


Elin og jeg reiser til New York på interiørmesse for første gang og er superspente! Begge har vi vært der før, men denne gangen blir annerledes. Jeg var der for 20 år siden og Elin med familien sin i fjor. Fokuset nå blir INSPIRASJON. Vi har hatt butikken i over 8 år og føler behovet for å se litt lenger enn Europa. 

Vi vet at mange har vært i denne herlige byen og ønsker å få tips til hva vi skal gjøre, se, spise, handle osv. Du kan være med i trekningen av et gavekort på 1000,- ved å dele dine tips med oss. 
Vinnerne kåres 14. august. Lykke til!

Fin tirsdag til alle - Ida

15 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke om dette kan regnes som et tips, men jeg anbefaler å lese denne bloggposten: http://detnyecharlotte.bloggr.no/2011/08/31/min-new-york-guide/

  God tur!

  SvarSlett
 2. Anbefaler en tur innom Greenwich/Bleecker street. Mye bra shopping og litt mindre "crowded" enn Madison og 5th Av (selv om det absolutt bør tilbringes tid i sistnevnte også!!) I sidegatene er det mange koselige kafeer og spesialforretninger. Lykke til med shopping og inspo - sikker på at turen blir fantastisk :)

  SvarSlett
 3. spise cupcakes på Magnolia bakery,ta båten og se frihetsgudinnen,gå over Brooklyn Bridge,rusle i central park,spise pretzels,være med på sex&the city tur til mange av locationene fra serien,besøke apple store,gå på hbo store og shoppe true blood&sex and the city merchandise,ta helikopter over manhattan,shoppe på manolo blahniks(eller drømme om å ha råd til å shoppe der:) ),prøve å få billetter til et tv show(lettreman,tyra banks osv osv),ta limousin fra flyplassen,shoppe på century 21,legge ned en blomst på ground zero,besøke harlem,forhånskjøpe billetter til empire state buliding på nett&suse forbi de laange køene som en skikkelig celebrity,ta billig skjønnhetspleie,se et teaterstykke(minst!)på broadway,spise på taco bell,teste ut f.eks gordon ramsay sin spiseplass,gå på kino og spise skikklig amerikansk popcorn,dra til coney island:kort sagt:NYT!!:-))

  SvarSlett
 4. Ikke den nyeste artikkelen, men like fullt: tips!
  http://www.aftenposten.no/reise/article1039274.ece

  Elin/sunde92elin@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg tenker at en tur innom Chinatown er stedet for å finne fargerik og spennende kontraster som passer i butikken deres. Den europeiske rurale stilen møter røde, gyldne drager, ser det for meg, blir flott.

  Ha en henrivende tur, hilsen Tone

  tonenyg@broadpark.no

  SvarSlett
 6. En tur i Greenwitch Gardens og Soho for shopping og inspirasjon og en tur til Hells Kitchen-området for mat.

  tomabjer@online.no

  SvarSlett
 7. Føst og fremst så burde dere sove på enten Park Central eller Wellington. Begge ligger nærme central park og time square :D favoritter of all time plasser :D

  Gratis pleasures:
  Labb under the brooklyn bridge om natten. Det er så nydelig!! Utsikten er insane rå :D skikkelig magisk!

  skal du se statue of liberty så ta the staten island ferry!! denne er også gratis! :D:D:D

  og du må gå gjennom central park! <3

  Shopping: SOHO! sohosohosoho!!!
  5th avenue.
  i 34th street finner dere victoria secret. elsker butikken!!

  må se: broadway show!

  anbefaler også å se kino i time square. Elsker de røde setene og at popcorn som her er str xs er XXL der :D haha!!

  hvis du er fan av sex and the city så finner du carrie sin leilighet i 66 perry street.

  håper du fikk noen gode tips der!! :)

  ha en fin dag søte! heldige deg <3

  sjany_rocks@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Jeg anbefaler dere å ta en titt på denne linken:
  http://www.usatoday.com/travel/destinations/cityguides/newyork/2008-02-13-10-tourist-tips_N.htm

  Da jeg var i USA gjorde vi litt som tips nr. 1 i denne artikkelen- vi bare gikk og så oss omkring! Om man ønsker å kjenne litt på turistfølelsen, så er det nok av guidede turer der, eller hva med å ta en limousin rundt i byen- det koster nesten ingenting :)
  Et besøk i China Town ville jeg også satt av tid til!

  God tur!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 9. Ting å se.
  1.Central park
  2.Trinity church

  plasser å dra.
  1.staten island ferry
  2.metropolian museum of art.


  Hadde vert supert å vinne! :D
  Ha en fin tur!

  Mail: Marita-1990@live.com

  SvarSlett
 10. Det er mye man kan gjøre og se i New York!Hvorfor ikke ta turen til Chinatown og oppleve en unik blandning av kulturer og å prøve spennende mat eller dra på pub crawl å ha det gøy hele natta.For å gjøre turen din komplett, ikke glem å besøke New Yorks mange berømte museum som f.eks. Metropolitan museum of Art,American Museum of Natural History og Ellis Island Immigration Museum. New York er kjent for mye og en av de tingene er shopping. Besøk designerbutikker,flea markets og sales- du vet aldri hva du kan finne!Etter en travel shoppingdag,ta en pause og prøv New Yorks deilige pizza eller overrask deg selv ved å besøke Twins restaurant hvor de har 37 par med identiske tvillinger som kelnere.Sist men ikke minst: ta turen til New Yorks velkjente områder-Brooklyn,Manhattan,Harlem osv.Enjoy New York!

  Irena
  irenaruskinja@gmail.com

  SvarSlett
 11. Lucky you! God tur til byen som aldri sover, og turen dere aldri glemmer. Var i NY for halvannet år siden, og jeg drømmer meg tilbake (nesten) hver dag! :D

  Dere MÅ besøke Brooklyn Flea. Et fantastisk utendørs bruktmarked. Om jeg ikke husker helt feil, så arrangeres det kun på lørdager.

  Kjør limmo. Det gjorde vi! Faktisk så sto den utenfor resturanten vi spiste på (Kitty Chai. Anbefales!)i mange timer. Den ene av mine venninner, var stadig ute for "å trekke frisk luft", og vi kunne ikke unngå å se limousinen som sto utenfor "vår" resturant. Vi var veeeldig nyskjerrige på hvilke celebriteter som hadde råd til å ha et sånt flott kjøretøy, med sjåfør, stående på venting i timesvis.
  Og det var oss! Hahaha...Og det var en misforståelse! Men noe sååå gøy! Latteren satt meget løst på tur hjem til hotellet, i limousin!

  Central Park er herlig. Vi leide sykler, og suste rundt. Deilig!

  Ellers så har jo Antropologie flere flotte butikker i New York. Google for å finne adresser. Opplevde forøvrig at det var vanskelig å finne frem til "skatter" av interiørbutikker, så det er nok veldig lurt å ta i mot tips, og gjøre litt research på forhånd.

  Spis! Mye billig og godt å fråtse i. ;)

  Nyt hvert sekund. Det gjorde jeg!

  SvarSlett
 12. Har dessverre ikke vært i New York i voksen alder, men drømmer om å dra en tur dit. Og er man i New York må man unne seg et stykke New York cheesecake. Venner som har vært der anbefaler en tur på Junior's, der har de visst den berømte ostekaken i mange varianter og selvfølgelig mye annet godt.
  Mvh Bente
  benmaas(at)hotmail.no

  SvarSlett
 13. Jeg har ingen konkrete tips til steder, men anbefaler at man utforsker litt utenom de største gatene. De morsomste butikkene og stedene oppdager man gjerne når man minst venter det. New York er fantastisk!

  SvarSlett
 14. Jeg har aldri vært i New York.
  Men om jeg noen gang skal så ville jeg absolut ta en tur ut til Frihetsgudinnen og jeg ville absolut tatt en tur rundt i Central Park.

  Å ikke minst så ville jeg ha shoppet i SoHo...

  Vh Monica Karin - m.schulz1976@gmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg anbefaler å gå innom Chinatown for masse inspirasjon!Virkelig verdt et besøk :)

  mhoblogg@live-no

  SvarSlett