onsdag 14. august 2013

Inspirasjonsbilder fra en av våre kunder

En av våre fine kunder var innom og fortalte at hun hadde kjøpt lærreimene fra Tine K Home for å fornye et skoskap hun hadde. Jeg og Elin fikk se bilder, og jeg syns det ble så fint at jeg måtte spørre om hun kanskje ville være så snill å sende bildene slik at vi kunne legge de ut her på bloggen. Dette er noe av det jeg syns er gøy med interiør og media - at man kan inspirere hverandre og gi hverandre tips. 


Tusen tusen takk for at du ville dele de fine bildene dine med oss, Wanja. 
Klem Line på Cornelias Hus

5 kommentarer:

 1. Utrolig fint! Gøy å se produktene i bruk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym! ;) Så hyggelig å høre! :) Jeg setter veldig pris på å få tilbakemeldinger på det jeg legger ut her på bloggen. :) Takk! :) Ønsker deg en finfin helg! :) Klem til deg
   Line på Cornelias Hus

   Slett
 2. Oj, så smart og stilig!!! Vasen i gull fra Bloomingville ble kjempefin på stuebordet mitt. Takk for god service og en hyggelig handel i går :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Kjære søte Anne! :) Så glad jeg blir for dine tilbakemeldinger! :):) Kjempehyggelig at du kommer tilbake til oss, og vi gleder oss til å se deg igjen! Blir så glad for at du følger med her på bloggen - takk snille! :)
  Ha en riktig fin kveld Anne, klem fra Line :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen Line! Det er bare hyggelig å følge med på bloggen! Artig med inspirasjon for oss som er litt over gjennomsnittet interessert i interiør og livsstil :)) Ha det godt og nyt de siste sommerdagene før høsten kommer for alvor.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett