lørdag 10. august 2013

Uken i bilder

Her kommer en liten oppsummering fra oss for denne uken. Det har vært en fantastisk uke, med masse nyheter og mange hyggelige kunder. Uken startet med trivelig besøk av Marit, en av våre faste kunder i nettbutikken. Det var kjempe trivelig å endelig få møte deg Marit! 
 Her prøver Marit en nydelig kjole fra Ganni - den fikk bli med hjem til Sunnmøre. 
 Skjerfene fra Rosso Forte er magiske!

 Marit kjøpte både Ganni kjole og Rosso Forte skjerf, og var veldig fornøyd med personlig service. 
 Vi hadde også besøk av Kirsti, som er fast kunde i vår nettbutikk. Vi syns det er kjempegøy at så mange av dere som følger oss på nett har tatt turen innom butikken for å hilse på oss i sommer! 

 Kirsti med sine to flotte jenter som også hadde fått nye antrekk! Kjempefine alle tre!
 Denne vakre damen ble superfin i dagens antrekk. Vi syns det er ekstra gøy når dagens antrekk faller i smak hos kundene våre.
 Fine Anne tok turen til oss for å sikre seg noen av de fine keramikkhusene fra Bloomingville.
Åse og Grete testet ut produkter fra Nicolas Vahé, og de var superfornøyde! 

Tusen takk til alle som tok turen innom Cornelias Hus, både i butikken og på nett. Vi setter pris på hver og en av dere. Ha en super lørdag, klem fra oss på Cornelias Hus

3 kommentarer:

 1. Heia! Så koselig å bli tatt bilde av! Kjempetrivelig butikk dere har med så flott utvalg av varer :) God helg!

  Klem, Anne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre fra deg fine Anne! Jeg er så glad for at du følger med på bloggen, tusentusen takk! Håper du har en flott helg, klem til deg :)

   Slett
  2. Ja, helgen har vært fin den :) Så fint at dere setter så stor pris på oss kunder :)) Kommer innom en av dagene. Har så mange ønsker fra butikken deres, så et lite kjøp blir det snart igjen. Ha en hyggelig aften og god uke i butikken!

   Anne <3

   Slett