fredag 20. november 2009

Farrow&Ball...og litt om ossDa har nok en uke rast av gårde. Vi har hektiske tider, men vi har det utrolig gøy! Det er kun få uker igjen til jul og da gjelder det å stå på hele tiden. Nye vinduer skal lages hver 14. dag og Beate er en kløpper til å trylle fram nye eventyr hele tiden. Det er mye takket være henne at butikken stråler og forandres hele tiden. Veronica har nettbutikken som sitt ansvarsområde og hun legger ut flere hundre produkter hver uke. Hun jobber også med Cornelia Hjem til Deg og har MYE å gjøre. Katarina er vår svenske elskling som kan alt om alt og er til uvurdelig hjelp for alle. Hun er faktisk 20 år i dag, men har en enorm arbeidsmoral og er helt unik. Cecilie er ny hos oss og har fått en flying start. Hun er superflink (og ryddig) og lærer masse hver dag. Martine jobber hver lørdag og bidrar masse her hos oss. Jeg gjør litt av alt og er utrolig takknemlig for at alle er så flinke!
Denne uken er vi blitt eneforhandler av Farrow&Ball papers and paint i Trondheim. Med dette merket føler vi at vi er en veldig god leverandør av den type maling som vi mener passer best til vårt konsept. Tapetene er også helt nydelige, trykket med samme farge som malingen og gjør det dermed enkelt å kombinere. Vi er etterhvert blitt ganske så flinke på å presentere de ulike typene maling og det er bare å ta kontakt for spørsmål eller råd.Ha en strålende helg!

2 kommentarer:

  1. NYDELIGE tapeter! GOd helg:O)

    SvarSlett
  2. Du er veldig god på å gi råd Ida! Jeg bestilte maling pr. telefon og er kjempe fornøyd! Det ble et nydelig resultat! Fresco malingen gir et dust og lunt inntrykk, samtidig som den er røff. Skriver om dette på bloggen min; Elli Interiør. Der kan dere se bilder av malingsprosjektet så langt.
    Tusen takk for god hjelp og veiledning pr. telefon!
    Jeanette:)

    SvarSlett