Nok en helg er over og en spennende uke ligger foran oss. I butikken er julen i full gang og vi selger masse julepynt. Zinkhusene er i ferd med å bli utsolgt, så de som ikke har sikret seg et, bør hive seg rundt.
Med fare for å gjenta meg selv til det kjedsommelige, må jeg nok en gang skryte hemningsløst av putene til TineK. Fargene, stoffene og uttrykket er bare superlekkert og vi på Cornelias Hus er store fans alle sammen. Mange av putene ligger tilgjengelige i nettbutikken, og resten blir lagt ut i løpet av et par dager.
Med fare for å gjenta meg selv til det kjedsommelige, må jeg nok en gang skryte hemningsløst av putene til TineK. Fargene, stoffene og uttrykket er bare superlekkert og vi på Cornelias Hus er store fans alle sammen. Mange av putene ligger tilgjengelige i nettbutikken, og resten blir lagt ut i løpet av et par dager.
I en hektisk tid er behovet for lettvint, men samtidig god mat stort. Det er lov med en liten dessert på søndager og denne er ikke annet enn veldig god og veldig enkel;
Porsjerte pærer med vaniljeyoughurt
4 pærer
Vann til å dekke pærene i gryta
4 ss honning
Kanelstang
Vaniljestang
Vaniljeyoughurt
Skjær opp pærene i fire deler. Kok opp i vann, krydder og honning. La de bli myke, men forbli faste. Avkjøl og servér med vaniljeyoughurt. Vips! Kan det bli lettere?
Ha en lun og god uke:-) Ida
Og her sitter jeg snavelsyk og så serverer du dette!!
SvarSlettSå veldig godt ut!
Klæm Linda