fredag 6. november 2009

Godt for kroppen...fra Mill&Mortar



Vi har fått inn deilige gløggblandinger til både hvit- og rødvin. Alternativt kan saft eller cider benyttes.



Den hvite blandingen (Golden) inneholder kanelstenger, stjerneanis, kardemommefrø, hel ingefær, vanilje, hvit pepper og sitrongress. Legges i gryta med vin/cider og varmes opp til kokepunktet. Må ikke kokes!




Den røde blandingen (Ruby) inneholder kanelstenger, kardemommefrø, hel ingefær, sort pepper, muskatt, nellik og tørkede skiver av ananas. Fremgangsmåte er den samme som for den hvite gløggen. Det ligger også en oppskrift i hver pakke.

Finnes i nettbutikken.

Ha en deilig helg! Ida

2 kommentarer:

  1. Å, som eg elskar gløgg! Desse såg herlege ut:)
    Så fin blogg og nettbutikken er nydeleg.
    Ha ei flott veke!
    Helsing anneskaar.com:)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Så flott butikk dere har! Kjempe fin blogg også. Ser vi elsker de samme hotellene.....,så kanskje vi treffes!
    Klem H

    SvarSlett