fredag 27. mai 2011

Gammal moro...

Og da er det jo selvfølgelig ikke Vibeke jeg sikter til... Selv om det er mye moro med henne, for å si det sånn:-). Jeg mener alle de gamle tingene og møblene som vi har fått denne uken.

Vi har det supergøy med å plassere alt, lage nye vinduer og shine butikken. Det er jo fredag og da må butikken stråle. Og det gjør den nå, asså. Det er lite som skal til for å bli inspirert. Som den neonorange kanten på denne gamle stolen (er det ikke bare helt rått?). Den kanten danner nå rammen for det nye vinduet. Vældig kult!


Og denne lemonaden er så veldig god! enten alene eller med noe godt i. Fredagskos! Hele bordet kan du se på forsiden av Cornelias Hus' hjemmeside. Det er laget kun til oss og vi har to stykker. Det ene står det Relax på og det andre står Xs på. De koster 9900,- og er bare utrolig fine.


I taket i det ene vinduet henger det masse forskjellige lamper. De er også kjempefine og koster 2700,-. Supert å ha f.eks to stk hengene over senga som leselamper. Ledningene er også helt rå! Vet ikke hvor mange ganger jeg skal si det, men jeg digger den stilen:-)


Disse er også herlige. Grønne, engelske sylteglass med ledning og oppheng. Koster 1990,-. Bare ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.


Ha en digg fredag alle sammen!


Klem fra Vibeke, Ragnhild og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar