torsdag 26. mai 2011

Historien om en hage - del 2


I dag kom endelig trailerlasset med varer fra England og vi er fra oss av lykke! Så utrolig mye fint og alt skal vi ta bilder av så dere får se. Vi elsker stilen og skal gjøre butikken litt røffere nå. Over ser du meg med mitt nye bålfat. Det er så stort og det går vel et favn ved med hver gang, tenker jeg. Men jeg er like blid og gleder meg til å ta det i bruk. Det veier jo et tonn, så det er ikke noe jeg skal ta på bussen.Så tilbake til min hage. Uten at jeg visste det har min superdupergode venninne Elin, sneket seg opp og fortsatt arbeidet! Hva skulle jeg gjort uten deg, min venn? Kalksteinen var vi og hentet på sandtaket i går og den gjør seg jo bare så godt langs husveggen og i beddet. 7 kuletujaer står langs husveggen nå og jeg digger det. Kan ikke vente til jeg kommer hjem!
Boksen med rottegift gjør seg spesielt godt, synes jeg... Not! Men bedre med den enn med rotter som vi har vært så heldige å hatt besøk av for noen år siden. Skikkelig trivelig... Etter litt finjustering så går nå ferden videre til spiseplassen og bambushekken min. Under er en liten del av de 10 bambusene jeg har kjøpt som skal utgjøre hekken. I like it!

Og her er to blide frøkner...eller vi trodde den ene var en frøken inntil i dag tidlig da vi forsto at høna er en hane og kommer til å vekke oss veldig tidlig HVER DAG! Tror den selv ble like overrasket som oss, for maken til huggærn hane skal du lete lenge etter! Lyden av egne hanegal skremte den såpass at den virret rundt hele morgenen. Ja ja! Sånn går no dagan her i Trondheim...Nå må vi hive oss rundt og få inn resten av varene. Vi hørs i morgen, folkens!


Klem fra Ragnhild, Vibeke, Amanda og Ida

2 kommentarer:

 1. Oj vilken läcker trädgård du har, lite annorlunda- det gillar jag! Kram Johanna

  SvarSlett
 2. Hei :-)

  Lurte på hvordan det går med bambus hekken din? Vi er i prosess med å kjøpe, men har aldri sett en hekk av bambus :-s

  Kunne du ligge bilde av hekken slik den ser ut i dag? :-)

  Mvh

  Morten

  SvarSlett