mandag 9. mai 2011

Nytt vindu

I dag fikk vi noen paller med varer fra en fransk leverandør vi har. Masse kule møbler, lamper, lykter, knotter og dill og dall:-) Alltid artig å pakke opp esker med varer som er bestilt for lenge siden...


Denne lampen f.eks er bare så annerledes og utrolig kul. Den ser nesten litt ut som en operasjonslampe og er helt fantastisk! Den koster 4990,- og blir ikke lagt i nettbutikken. Men du må gjerne ringe oss, så hjelper vi deg gjerne - 73510600.


Disse hagestolene med tilhørende bord ønsker jeg meg! Jeg er sånn passe lei av at alle skal ha de samme hagemøblene og synes litt industrielle jernmøbler er utrolig stilig.


Her er lampa sammen med den siste fikenplanten vi har. I morgen kommer et lass med nye planter og blomster, så nå er det bare å gjøre det lekkert både ute og innne til 17. mai. Plantene kommer før 12.


Nå skal Katarina og jeg ut i solen og planlegge kundekveld. Det kommer vi nærmere tilbake til i morgen.


Ha en strålende nydelig kveld:-)


Klem fra Ragnhild, Amanda, Katarina og Ida1 kommentar:

  1. Hærlig industriell stil!!
    Jøss, har dere fikenplanter, det har jo jeg i hagen vår i Hellas, men aldri drømt om å få til her i Trøndelag! Altså, ikke bare kreative hoder på dere, men altså grønne fingrer også:-)

    Hilsen, Maratonjenta!

    SvarSlett