fredag 20. mai 2011

Happy Friday to you all - og garasjesalg på søndag

Da var det fredag igjen, gitt. Veldig kort uke selv om den ennå ikke er over for oss... 17 mai er tilbakelagt og nå er det bare full fart mot sommeren:-)


Vi har alt som du trenger til sommersesongen. Både klær, utemøbler, sko, puter og annet interiør fyller butikken nå. Vi elsker de lyse fargene og lette stoffene:-).


I går fikk vi besøk av søte Gry fra ByNord og der fikk vi supplert masse sengetøy, puter, kjøkkenhåndklær og annet stæsj som kommer om ikke så lenge. De som kjenner ByNord vet at det er vel verdt ventetiden.Når vi nå har gjort om butikken for sommeren er det blitt ryddet på i kjeller og på loft. Alle lagre er tømt for møbler, klær og interiør og resultatet kan du se i et gedigent garasjesalg førstkommende søndag 22.05 kl. 12-17 i Fridtjof Nansensvei nr. 5 her i Trondheim. I tillegg til varer fra Cornelias Hus, vil du også finne en stor del av det som er igjen etter at vi la ned Chez Nous samt barnetøy fra Barna i Bakgården. Det er med andre ord muligheter for å gjøre noe skikkelige kupp!!!
Ha en strålende fredags ettermiddag, folkens! Så håper jeg å se så mange som mulig på søndag!


Klem fra Ragnhild, Amanda og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar