onsdag 24. august 2011

Litt av hvert en onsdag i august

Litt roligere dage med varelevering, så mye rydding/styling pågår. Denne puta fra ByNord er utrolig kul. Uglemor (eller far) kan jo med sitt blikk gi noen og enhver dårlig samvittighet... Hos oss finner du den her . Alle putene fra Soul of Himla finner du her

Denne søte damen har på seg litt av hvert. Bukse fra Closed, sko fra Candice Cooper, Vest fra Pieszak, lue og topp fra ti-Mo. We like the outfit og er klar for høsten! Det aller meste ligger i nettbutikken vår.

Canadiens råfine dunjakker er et must denne vinteren! De er utrolig lette, men samtidig supervarme og det passer jo vårt klima særdeles bra. For den som er lei av at alle kan se hvilken jakke du har, men likevel ønsker en som følger med i tiden, er Canadiens perfekt for deg.

Og Aymara, verdens beste Aymara. Med votter, luer, skjerf og halser som du vil ha resten av livet. Vi er helfrelst og mange med oss. Det er verdt pengene, det er det ingen tvil om!


To par nye modeller fra Candice Cooper kom til oss i dag og da har vi fått alt derfra denne høsten. De nye parene er superfine og modellen i koksgrå med fôr har vi sendt mange av på posten til kunder rundt om i landet allerede. Du finner de og alle de andre skoene her

De to nye undertøyssettene fra Stella McCartney blir av praktiske grunner ikke lagt ut i nettbutikken, men det er fullt mulig å ringe oss hvis du trenger hjelp eller info (73510600). Disse kommer i midnattsblå og krem/gull. Superluksus!

Og helt til slutt i dag kom ulleveransen fra Christina Rohde til jenter. Herlige gensere, jakker, kjoler og ullbukser (som ikke klør). Alt er lagt ut her

Strømpebuksene fra MP blir lagt ut i morgen og alle som en er kjempefine. Mine håpefull skal i hvert fall få seg noen nye i år. Med glitter, stjerner og striper:-). Herlig!

Katarina er på ferie i varmere strøk, men det føles som vi er sørover også. Her er det i dag 23 grader varmt og ullklær er ikke det første vi tenker på, men man må være rask hvis man har lyst til å sikre seg en godbit eller to.

Varm onsdagsklem fra Ragnhild, Sandra og Ida

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar