tirsdag 30. august 2011

Litt nytt fra Housedoctor

Endelig kan vi melde om små drypp med høstnytt på interiørfronten! Det er gøy med klær, men det er jaggu gøy med interiør også:-)


I dag fikk vi et par lasse med varer fra Housedoctor. Superfine lykter med motiv i grantre og stjerne. To forskjellige størrelser og perfekte for årstiden vi skal inn i. Denne høsten preges igjen av natur både i utforming og materialer. Herlig!Lyktene koster hhv 199,- og 369,-. Vi sender som vanlig over hele verden, så det er bare å ta en titt inn i nettbutikken vår og se om du finner noe som frister;-).


Og så denne uglen da, til telys eller bare for seg selv... Den er så fin i hvit keramikk og akkurat passe stor. Blir en liten favoritt hos oss. Ragnhild skulle i hvertfall ta med seg en liten venn hjem og der er jeg sikker på at den får det godt;-)


Og masse, masse fint bestikk i bambus; skjeer, kniver og gafler. Perfekte til tapas, julen sild eller annet artig og godt. Et sett med 12 stk koster hhv 89,- og 99,-. Alt finner du i nettbutikken vår her


Kjære Katarina er tilbake fra ferie og det var så utrolig koselig å ha henne "hjemme" igjen. Og om ikke mange timene skal hun på farten igjen, nemlig til Stockholm sammen med meg på interiørmesse. Mer derfra;-)


Fortsatt fin tirsdagskveld ønsker Katarina, Ragnhild, Sandra, Siw og Ida

1 kommentar:

  1. Her viser du oss masse fine ting, ugla var skikkelig søt:)
    Ha en fin kveld, Lisbeth ;O

    SvarSlett