onsdag 16. mars 2011

Army og putevår

I dag har vi fått masse inn masse fine bildeputer med de lekreste vårmotiver og det passer bra til stemninga her i Trondheim i dag, for makan til trøndervær skal du lete lenge etter.........
Ute skinner sola og her inne lyser alle de fine putene opp tilværelsen for både store og små. Kule husfasader, Jackie Kennedy, herlige blomster, geishaer og hodeskaller i skjønn forening. Noe for enhver smak. I love them!
Du finner alle putene i nettbutikken her. Kom en del annet interiør også som vi ikke har rukket å pakke opp enda bla sofa, hyller mm. Det minner meg på at det står noen paller utenfor som venter på å bli bært inn før vi kan gå hjem for dagen..................
I tillegg har vi fått inn en kjempetøff armybukse i cargostil fra Hunkydory i den lekreste grønnfargen - og ja, i tilfelle du ikke har fått det med deg, army er HOT i vår - og fortsetter å være det utover høsten også.......... Legges ut i nettbutikken i morgen. Hvis du ikke klarer å vente, er det bare å ringe butikken så hjelper vi deg gjerne. Trenger du en veske for å matche armystilen kan kanskje denne være noe?
Er den ikke lekker? Ikke det fineste bildet akkurat, men du får med deg det viktigste. Eneste ulempen er at du må vente helt til høsten. Vi hadde nemlig besøk av søte Maria i dag, som viste oss høstens kolleksjon fra Campomaggi og dette var ikke den eneste lekkerbiskenen vi fant..... Gled dere!!
I morgen er det kundekveld, for noen av dere ihvertfall - vi gleder oss veldig til å dele vårens looks med dere samt litt bobler og sushi...... For dere som ikke skal være med lover vi å forevige kveldens begivenheter grundig for å dele med dere etterpå.


Ha en herlig kveld!
Vibeke, Ragnhild, Katarina & Ida

1 kommentar:

  1. Tusen takk for en superflott kveld :-)

    http://www.tineskreativehjorne.com/2011/03/dameaften.html

    Klem, Tine

    SvarSlett