lørdag 5. mars 2011

Da var denne uka over. Tiden bare raser avgårde, akkurat som våre helter i ski-VM:-). Vi har som alle andre hengt over radioen og fått med oss de utrolig spennende innspurtene og medaljene. Lykke for oss! Katarina er litt mer skuffet...

Innimellom slagene har vi pakket opp mengder med varer som har kommet. Denne uken har vært helt ekstrem og vi har ikke helt klart å komme i mål fra dag til dag. Trøsten er at det som har kommet er så utrolig fint og varene bare fyker ut igjen! Som disse tallerknene - den store koster 59,- og den mindre koster 49,-. Herlig mintblå farge, passer til sushi og annet snadder. Vår nye favoritt denne uken ;-).

Disse glassene er også en favoritt. De er i plast, kommer som dette vinglasset, vannglass, mugge og salatbolle - i fargene grå, blå og klar. Herlig, herlig!

Vi har også rukket å tapetsere litt i denne uken. Som veggen bak som ser ut som gjenbrukstre. Jeg synes den er helt råååå og skal tapetsere en vegg hjemme hos meg selv med den på onsdag. bilder kommer!


Og helt til slutt i dag må jeg få nevne de herlige jakkene fra MiniAture. De er et must for alle barn, kommer i nydelige farger og i et vannavstøtende stoff. De selger fort unna, så det gjelder å sikre seg en. Du finner de også i nettbutikken her .
Vi ønsker med dette alle en riktig god helg. Vinteren er atter over oss, men det byr på innehygge med store og små. Ikke det verste man kan foreta seg det heller.
Klem fra Katarina, Amanda, Sandra, Cornelia (min 7-åring som har hatt en gjesteopptreden hele dagen) og Ida

1 kommentar: