fredag 11. mars 2011

Helg og Toilldag i Trondheim

Endelig helg...igjen! Digg! Her i Trondheim stålsetter vi oss for den halvårlige Toilldagen - sjokksalg hvor kundene virkelig kan gjøre noen skikkelige kupp.

Blandt massevis av klær, sko og interiør til sterkt reduserte priser, vil du hos Cornelias Hus også finne noen skikkelige godbiter som vi har satt kraftig ned.

Noen skikkelige heldiggriser vil derfor kunne gå herfra som lykkelig eier av helt fantastiske varer til sjokkpriser! Artig!

I hele dag har vi hatt folk innom som har ønsket å ta en titt på gullfunnene, men alle er nødt til å vente til i morgen tidlig kl. 09.00 for å kunne kjøpe. Toilldagen har like regler for alle og ingen får handle før kl. 09.00 på lørdag:-). Så derfor er det altså verdt å stå opp litt ekstra tidlig i morgen og kanskje vente til du kommer hjem igjen med å nyte helgefrokosten. Kanskje kan den inntas i en skinnsofa fra oss som er satt ned fra 27.900,- til 15.000....??!!

Vi har flotte varer til både store og små. Masse fine Katvig, Molo og Rohde klær til 50,- og 100,- - uansett førpris. Herlige gaver til egne eller andres barn.

Til voksne har vi mengder med skinnjakker fra Muubaa, Ti-Mo basic, Pretty Ballerinas og andre lekre klær til 50-60% avslag!

Og puter...puter i lange baner. Med og uten trykk. Store og små. Avlange eller firkantet. Skinn, lin, ull eller bomull. De er satt ned fra 800,- til 200,-.

Vi står her parat til å ta dere i mot i morgen tidlig. Håper å se så mange som mulig. Vi unner alle å gjøre et skikkelig kupp!


Til da ønsker vi alle en fortreffelig fredagskveld!
Klem fra Katarina, Ragnhild, Amanda og Ida

1 kommentar: