fredag 18. mars 2011

Dorte Agergaard, kundekveld og ikke minst helg....

Vi har hatt en begivenhetsrik og hektisk uke med masse vareleveranser og forberedelser til kundekvelden. Vi har fått varer fra Katvig, nok en rå jakke fra Aeronautica og et ikke mindre lekkert skjørt(legges ut på nett senere i kveld), Hunkydory, Ti-Mo, Greengate, Cheoma, Bensimon, Theo Jasmin og ikke minst de nydeligste puter fra Dorte Agergaard. Du finner alle nyheter i nettbutikken her.
Jeg lar bare bildene tale for seg............ Disse putene, som endelig er i butikken etter at de har stått fast i tollen i mange uker, er så vakre at vi gispet om kapp når vi pakket dem ut. Du finner dem i nettbutikken her.
Her kommer en del bilder fra kundekvelden som lovet..... Vakre Ann-Magritt Kordahl fra nyåpnede kokong stylister, Trondheims svar på Jan-Thomas, hjalp våre kunder med masse nyttige råd og tips når det gjaldt snitt og fargevalg og til "å bli en bedre utgave av seg selv" som er hennes filosofi.
I tillegg presenterte vi en del av merkene vi har i butikken for tiden og viste vårens nye "looks".

Vi koste oss også med masse god sushi laget av den eminente sushikokken Pouria, og når man har god mat må man også ha god drikke, og vår egen Sandra sørget for at kundene våre hadde edle dråper å fukte ganen med.
Tusen takk til alle dere som gjorde kundekvelden vår til en suksess!
Og med dette siste bildet gjenstår det bare å ønske riktig god helg til dere alle sammen. Vi er tilbake før du aner det.....
Freeeeedagshilsen fra Vibeke, Ida, Katarina & Sandra.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar