tirsdag 22. mars 2011

Take me to the candy shop...

For et ruskevær! Det er nesten ingen grunn til å bevege seg ut i dag, du kan risikere å blåse bort, rett og slett... Utenfor butikken kan vi nesten ikke ha noen ting. Det ville nok mest sannsynlig være borte i løpet av dagen;-)

Men inne hos oss er alle stearinlys tent, deilig musikk spilles på anlegget og vi har fått ukens absolutte høydepunkt...så langt (vet det er tirsdag bare, men). Godis så langt øyet kan se! Jippi! Det er litt farlig der det står på disken i en liten armlengdes avstand. Herlige farger og lukter!

Vi må jo bare prøve så langt det lar seg gjøre ikke spise alt selv, men det skal holde hardt... Det er så fristende, marsipan, trøfler, salte padder, sjokolade og drops. Her kan du virkelig fylle påskeegget ditt til randen med herligheter! Og ja, vi har påskeegg også:-). Maileg sine superfine egg finner du her . Vi legger ikke ut godteriet, men ønsker du at vi skal sende deg noe, tar du bare kontakt på mail shopping@corneliashus.no så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Katarina tar så herlige bilder, men selv ikke de rettferdiggjør hvor vakkert det er med alle fargene i krukkene våre. Vi fikk også to typer med te, en grønn sencha te og en svart påskete med gule blomster. Perfekt vertinnegave eller gave til seg selv. Jeg elsker begge deler, jeg!

Verdens søteste Amanda plasserer de flotte blomstene som vi fikk i dag. Myrsiner, Magnoliabusker (love them), laurbærbusker, hyasinther og perleblomster. Grønt, grønt, grønt! Digg, altså!

Utenfor sjappa står det også to paller med Housedoctor. Hva befinner seg i de, tro? Vet ikke om vi får tid til å finne ut av det i dag, men dere kan være helt trygge på at de i hvert fall havner i nettbutikken i morgen. I dag legges Greengate ut og det er ikke et sekund for tidlig, vet jeg at mange mener. Vi gjør så godt vi kan, men det er ikke alltid dagen strekker helt til .Vi har så mye besøk (og det er superkoselig) og får så mye varer (og det er også superkoselig) at vi skulle gjerne sett at døgnet hadde flere timer.

Mange har sikkert sett at vi er i ferd med å få ny nettbutikk, nettside og blogg. I den anledning ber vi om at de som har tips og ideer gjerne deler de med oss. Vi ønsker å bli så bra som vi overhodet kan, og da trenger vi deres hjelp! Vi har fine premier til de som kommer med innspill som vi kan få bruk for, så her er det bare å være kreativ og sende oss en mail eller skrive her på bloggen. Vi håper å høre fra mange av dere!


Da skal vi hive oss rundt og pakke ut mer varer.
Vi høres i morgen. Ha en deilig tirsdags ettermiddag og kveld:-)
Klem fra Katarina, Amanda og Ida

1 kommentar:

  1. Så utrolig mye lekkert! Godteriet gjorde meg fysen nå rett før middagstid - shame on you :) haha

    Tror jeg må ta meg en shopping tur til hagesenteret i ettermiddag, har også lyst på grønne busker og vekster!

    Ha en strålende ettermiddag og lykke til med utpakkinga av H.D det blir nok en fryyyd kan jeg tenke meg!

    Silje

    SvarSlett