onsdag 12. oktober 2011

Høstinspirasjon

Her i Trondheim er det høstferie og høststormen uler rundt husveggene.
Det er kaldt, vått og vindete og lovlig sent for høsttur i fjellet som allerede er dekt av et hvitt tynt teppe. Høstferie er jo tradisjonelt potetferie og som min gamle far noe ampert sa "det er ingen som tar opp poteter midt i oktober"
Men vet at en del av dere har rømt til sydligere strøk og det er jo ikke å forakte å sitte foran peisen på hytta heller.
For de av oss som er igjen hjemme i byen er det heller ingen grunn til å henge med hodet. Kino,pirbadet, biblioteket er fine inne-aktiviteter eller så kan du stikke innom oss på Cornelias Hus. Vi har fått inn utrolig masse fint som varmer både utenpå og inni. Vår nye medarbeider Camilla fortsetter å lage disse utrolig fine mood-boards som er den rene "eye-candy" og kan inspirere til fornyelse av høst-garderoben.
1. Genser fra Hunkydory 1399,- 2. Lyslykter fra Housedoctor 199,- og 379,- 3. Bukse fra Closed 1490,- 4. Sko fra Candice Cooper 1599,- 5. Veske fra Campomaggi 5990,- 6. Knestrømper fra Stella Nova 7. Lakklys fra Esther og Erik

1. Jakke med vest fra Maison Scotch 2559,- 2. Silkebluse fra Maison Scotch 1749,- 3. Armbånd fra Wieben 269,- 4. Håndkrem fra Crabtree & Evelyn 5. Dongerichinos fra Maison Scotch 1549,- 6. Votter, lue og hals fra Aymara 7. Boots fra Sancho 2990,-
Vi har i dag fått inn masse fine armbånd og smykker fra danske Wieben. Kjempefint tilbehør for å krydre antrekket litt ekstra. Du finner dem i nettbutikken.
Vi begynner å bli helt utsolgt for de nydelige koppene fra Hidden Animals. Vi har nå igjen kun noen få kopper med rev og bjørn. Du finner dem her.


Ha en herlig kveld og velkommen inn til oss <3 fra Vibeke, Katarina, Camilla og Ragnhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar