mandag 3. oktober 2011

Not just another blue Monday

Her er Camilla, vår nye fulltidsansatte. Hun er nyutdannet Grafisk Designer i London og skal jobbe hos oss med nettbutikk, blogg, Facebook og alt det andre spennende vi holder på med. Debuten ble med dagens antrekk og det gikk jo ikke så aller verst, synes vi:-). Vi ønsker henne hjertelig velkommen!

Dagens antrekk skal vi bli mye flinkere til å gjennomføre hver eneste dag. Det vil bli å finne på hjemmesiden her

En ny stor ladning fra ByNord dukket opp her rett etter åpningstid. Sårt etterlengtede sengetøy til både barn og voksne, gulvpute med ugle og påfyll av puter med rev og moskus. Vi vet mange har ventet og du finner alt her
Dette doble sengetrekket med tre er utgående fra ByNord og vi har fått deres siste 4 sett. Løp og kjøp!

Og ja, det er tidlig... Men for alle dere som digger MiniATure; årets julekolleksjon er i hus! Og den er så utrolig fin. Masse fine kjoler, bukser, skjorter, nisseluer og tilbehør. Kommer i nettbutikken i løpet av dagen:-)
Så altså, ingen dårlig mandag for oss. Heller ikke for dere, håper jeg.

Ønsker en fortsatt strålende ettermiddag og kveld.

Klem fra Camilla, Vibeke, Ragnhild og Ida

3 kommentarer:

 1. Velkommen til Cammilla :) Kjempesøt jente! Gleder meg til å se flere 'dagens antrekk' og spennende nyheter fra dere. Kjempegøy å følge med :)

  Lilja

  SvarSlett
 2. Det er altfor tidlig med jul for meg, så derfor kommenterer jeg her.

  Var innom butikken i dag og kjøpte Tessa Kiros sin Piri piri starfish, og ble inspirert til å skrive dette:http://brittarnhildshouseinthewoods.typepad.com/brittarnhilds_house_in_th/2011/10/unexpected-inspiration.html

  SvarSlett
 3. Hei Lille Liljehvit! Camilla er verdens søteste og du kommer til å se mye fra henne fremover. I dag har hun også vært bak kameraet og laget vår første inspirasjonsboard:-)

  Hei Britt-Arnhild! For mange er det tidlig med jul, derfor er det nokså "gjemt" i nettbutikken. Så fin blogg du har! Masse fine bilder og VELDIG koselig skrevet om oss. Tusen takk - og god tur til Madeira!

  Hilsen Ida

  SvarSlett