onsdag 5. oktober 2011

Vi rydder i nettbutikken:-) - vinn et GAVEKORT

Nå har du muligheten til å vinne et gavekort hos oss på 3000,-, fritt disponert i butikken og nettbutikken! Vi ønsker å bli enda bedre på nettbutikken vår. Snart 6 mnd har gått siden vi lanserte vår nye og responsen har vært utrolig! Men man kan alltid bli bedre på det meste og vi har til og med ansatt en grafisk designer som er superflink. Derfor spør vi dere; hva savner du, hva kan bli bedre, hva bør vi ha mer av, hva bør vi ha mindre av osv. osv.

Vi kårer en vinner av gavekortet 15.10.2011 kl. 12.00. Alle kan delta enten ved å legge igjen en kommentar her, sende en mail på shopping@corneliashus.no eller på Facebook.

På forhånd takk og lykke til!

Klem fra Ragnhild, Vibeke, Camilla, Katarina og Ida

25 kommentarer:

 1. Så gøy;)!!
  Syns dere har en kjempebra nettbutikk,selv om jeg bruker den mest for å se på nyheter og hva dere har.. og så stikker jeg innom å handler når jeg er i byen!!
  Min favoritt butikk nr.1 i Trondheim!!
  Dere er flinke til å fornye dere, men hvis det er noe jeg savner i butikkene i byen, så må det være litt spesielle speil (som ser gamle ut,ikke spesielt store..) og duker/løpere med litt særpreg;)
  Vinner GJERNE!!
  Ha en fin dag;)

  SvarSlett
 2. Er det lov å være med hvis man ikke vil endre noe også? :) Jeg har aldri vært i butikken deres fordi jeg aldri har vært i Trondheim. Men dere kan banne på at jeg kommer innom om jeg skal dit! hi hi.. Jeg har fulgt med på alle innleggene deres i over ett år, og jeg syns dere er kjempeflinke.

  Når det gjelder nettbutikken, så vil jeg ikke at dere skal endre noen ting! :) Jeg liker at det er enkelt å finne frem, og hvordan det er satt opp. I tillegg er det stilig uttrykk, og ikke altfor 'romantisk' :) Det var en stund at alle nettbutikkene var så innmari romantiske, og det jeg liker hos dere er at dere har litt flere stiler! Både røft og tøft, og litt romantisk :)

  Jeg liker dere som det er jeg!! Og jeg blir IKKE lei meg om jeg vinner 3000 kr å 'go nuts' for i butikken deres!!! :) Så jeg krysser fingrene!!! :)

  Klem fra Lilja

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  Ah dere stiller vanskelige spørsmål!
  Jeg er litt midtstilt for jeg elsker at nettbutikken deres har en litt "maskulin" tone, men jeg savner og litt farger.
  Elsker Dagens og kunne tenkt meg å sett det med barn men skjønner det er litt vanskelig så kanskje en lørdagens outfit for barn feks?

  Innenfor produkt/brands savner jeg lite.
  Jeg synes dere er så utrolig flinke, både med bilder og med å være "out there".

  Beklager, jeg har ingen forslag jeg altså, dere er min absolutte favorittblogg..
  Eneste jeg kunne tenkt meg å sett er noen flere forslag til bruk av interiør, oppskrifter dere liker osv :)

  Hjertelig takk for at slike ildsjeler som dere finnes her ute, dere er en inspirasjon!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 4. Ryddig og oversiktelig nettbutikk....men for min del blir det enklere å heller stikke innom butikken for å se:)

  SvarSlett
 5. Synes det er en bra nettbutikk, men jeg savner muligheten for å bestille ting fra nettet, men hente det ved en passende anledning i butikken deres. Spesielt når man innimellom er i byen og vil helst slippe porto i tillegg..Synes det er fint å handle på nettet og så hente om mulig:)

  SvarSlett
 6. Hei Nora,

  Den muligheten har vi lagt inn i dag!

  Mvh ida/ cornelias hus

  SvarSlett
 7. hei,
  lekker nettbutikk! synes den nye nettbutikk-stilen dere har fått er superfin. litt røffere nå, og det liker jeg veldig godt. flink dame dere har fått til dette! ;-))
  det jeg savner er litt store teksttavler, gjerne i canvas, med forskjellige tekster. kan være en setning eller oppramsing av byer etc... forstår hva jeg tenker på? må ruve litt i terrenget og gjerne være litt røff, slitt og enkel industrilook på dem.
  ellers er det fint at det nå er mulig å bestille over nettbutikk og hente i byen... supert! jeg bor jo ikke så langt unna (Nord-Trøndelag)
  kunne også tenkt meg et utvalg av div. stempler, i "samle-esker" (fra Nederland?) som dere iallefall hadde noe av før. de er litt kul.

  det var litt fra meg,
  hilsen
  Tove.

  lykke til videre med butikken.
  jeg og gemalen kommer snart innom igjen, Ida ;-))

  SvarSlett
 8. Hei!
  Jeg elsker nettbutikken, og selve butikken er noe av det jeg savner mest etter at jeg flyttet fra Trondheim. Jeg liker at nettbutikken er oversiktig, og ikke for dillette. Blir fort rotete da. En kommentar er at jeg sendte inn et spørsmål ang et produkt en gang og fikk aldri noe svar... Så det kunne dere kanskje bli bedre på ;)
  Tusen takk for flott nettbutikk/butikk, stå på videre :)

  - Mona

  SvarSlett
 9. Jeg kan ikke påstå jeg er misfornøyd med noe med deres nettbutikk. Den er enkel uten for mye dilldall og enkel å bruke. Kunne gjerne hatt en enkel inspirasjons "knapp" hvor dere viser diverse spennende inspirasjon :0)

  Klem Jane.

  SvarSlett
 10. Oioi. Så spennende. Dette må jeg melde meg på! =)
  Jeg er titt og ofte innom butikken. Og jeg kommer aldri tomhendt ut igjen =)
  Nå gleder jeg meg til dere får inn By Nord sin juledekorasjon. Det blir flott det :)

  - Jeg ser dere har fått fikset at man kan hente varen i butikken når man bestiller på nettbutikken. Det har jeg savnet. Så det er kjempe bra! :)
  -Jeg holdt på å skrev om at det var irriterende at man ikke kom tilbake til kategorien man var i når man trykker 'fortsette å handle'. Men det har dere jaggu også fikset bra. Supert!
  -jeg savner en tilbudskolonne til interiør.
  -Jeg savner washi tape, flere varer fra ib laursen, bloomingville og ikke minst fra house doctor.
  -Jeg savner en 'tips og triks/ukas tips' spalte/kolonne.
  - Jeg liker veldig godt designe på nettbutikken, det er ikke masete, man kan sitte lenge å se hva dere har å tilby av varer uten å bli 'klar i hodet' av for fjasete design=)

  Takk for en flott butikk og ikke minst ansatte som er veldig hjelpsomme enten det er når man stikker innom eller når man sender en liten mail :)
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 11. Jeg liker både butikken og nettbutikken og tar turen innom hver gang jeg er i byen. Nettbutikken bruker jeg mest til å se på nyheter, men har også bestilt derfra og dere har rask levering.

  Det jeg savner er kategorier. Altså feks: Topper, skjørt, bukser, tilbehør osv. Da hadde det vært lettere og færre klikk før jeg kom til det produktet jeg var ute etter

  SvarSlett
 12. Hei! Jeg har av en eller annen grunn ikke vært inne siden dere har gjort en make-over her, og jeg må si den nye utformingen appelerer veldig til meg. Superflott! Jeg har flyttet fra byen og savner butikken deres, så veldig glad for at nettbutikken finnes. Ser noen etterlyser washi tape, og den kan jeg henge meg på. Ellers tenker jeg at det sikkert lønner seg å ha slike produkter som er populært blant bloggerne (slik som washi tape). Vil gjerne være med i trekningen av gavekort! Mvh Kristin

  SvarSlett
 13. Var innom butikken deres når jeg var i Trondheim i september.. En del ting er forandret siden dere fikk 2 etj - som dokk skjønne er jeg der hver dag.
  Men fy søren hvor mye lekkert - æ mått begrens meg til en kikk denne gangen pga koffertrom..
  Elsker Tine K og Green Gate.. 2. etj hadde noe av interesse, mens andre ting langt unna meg - men sånn bli det vel bare..
  Ha en fin høstdag i Trønderhovedstaden.
  Klem Mari Johanne

  SvarSlett
 14. Hei allesammen!

  Vil bare stikke innom for å fortelle at vi får inn washi-tape om to uker;-).

  Ida

  SvarSlett
 15. Er Trondheimbutik är en verklig favorit, besöker den vid varje besök i stan. Nätbutiken är bra, en bra blandning av varor men om man ska önska något så är det kanske lite mer vardagskläder, i vintage stil, men kanske inte de dyraste klädmärkena. Lite mer kalkfärg skulle jag också gilla, kanske t ex Annie Sloans Chalk Paint - den verkar jättefin.
  Jag är gärna med och tävlar om ett presentkort
  ;-)!
  MVH Anette

  SvarSlett
 16. Lykke til. dette er bra, både butikken og nettbutikken.

  Jeg er jo så heldig at jeg bor i Trondheim og kan besøke dere stadig vekk.

  SvarSlett
 17. Jeg synes dere har en super flott nettbutikk, blogg og sist men ikke minst butikk.

  Det grafiske uttrykket deres er ryddig og enkelt, ikke for mye grims som bare gjør det mer rotete. Det enkleste er ofte det beste! Med at det er enkelt er det enklere for oss å finne fram.
  Fortsett med det ;-)
  Samtidig er dere flink med igjenkjennelseseffekten, dere snakker samme språk på alt det visuelle. Noe som gjør at vi ikke er i tvil om at det er dere som er avsender.

  Butikken deres er meget delikat, ryddig og inspirerende... Til tider altfor inspirerende ;-)

  Dersom jeg skal sette fingeren på noe jeg savner på bloggen, så må det være informasjon om åpningstider på butikken. Samt at jeg synes det kunne vært litt mer stemningsbilder/inspirasjonsbilder fra butikken som er så flott. Til slutt litt pirk, fonten på overskriften på bloggen synes jeg er litt kjedelig ;-)

  Til slutt vil jeg rose alle som jobber i butikken, de er alltid blid og jeg går alltid utav døra med et smil om munnen, ikke bare for at jeg er fornøyd med dagens funn - men nettopp fordi dere som jobber i butikken alltid er blide :-) Takk til dere!

  SvarSlett
 18. Så digger jeg at dere ikke tar inn altfor mye av samme produkt ;-)

  SvarSlett
 19. Synes nettbutikken er enkel å navigere i . Helt topp at vi nå kan hente varene i butikken:) Dere kunne nok ha kategorisert nyhetene også. Synes det blir litt mye å scrolle når jeg egentlig kun er interessert i en kategori, feks interiør eller barneklær. Ellers helt super nettbutikk:)

  SvarSlett
 20. Jeg bruker endel tid på nett til å lete etter litt spesielt stæsj, armbånd, smykker, RINGER ♥ og skjerf. Syntes det er få nettbutikker som har feks beck søndergaard skjef og clutcher.

  syntes dere har en side som er lett å finne fram, lekkert design også er blogg en kjempefin måte å følge butikken på :)

  SvarSlett
 21. Hei,jeg vil selvsagt være med i den flotte konkurransen deres!
  Synes nettsida er fin,men kunne gjerne vært delt inn i flere kategorier som nvnt før,og gjerne mer bilder ala dagens outfit,gjerne for interiørnytt også:-) Ellers så synes jeg dere har et flott vareutvalg,med spennede merker-fortsett slik!<3

  SvarSlett
 22. Så spennende, skulle GJERNE ønske meg et gavekort hos dere ღ … men sjansen for at jeg skal vinne igjen er vel liten ettersom jeg vant 2 stk Tolix stoler for ca 1 år siden :) …. Men uansett, så vil jeg skrive hva jeg syns er bra og som jeg savner her… Liker utvalget deres, og variasjon – at det ikke er så mange som har det samme som dere er også et stort pluss ★ liker særlig godt at dere har tatt in Nicolas Vahé sine produkter, samt Florence ღ
  Håper dere får inn flere sengetøy og da til dyner som er 220 lengde. Jeg er sært fornøyd med skolettene fra By Koha som jeg kjøpte for litt siden – herlig, herlig…

  Ellers syns jeg dere har en kjempeflott nettbutikk, er ofte inne her, og er selvklart innom når jeg er i Trondheim! Syns det er så kjekt å se at det er mer av det røffe og tøffe stilen, selv om jeg også liker det lyse… Syns nettbutikken er oversiktig og ryddig og veldig greit å finne frem her – det jeg savner er litt mer bilder fra butikken – til inspirasjon, på bloggen deres og facebook siden… og ellers er jeg stor fan – flinke jenter og hyggelig og smilende betjening… det liker jeg :) Ha en fin, fin dag videre og oktober måned. Klem fra Mette

  SvarSlett
 23. Hei

  Som nybakt mamma er jeg veldig hekta på de vakre barneklærne dere har.
  Det eneste jeg savner er kanskje en kategori med litt sånn "dagens" med barneklær. Trenger ikke hver dag eller bruke barn som modeller, bare henge opp noen forslag med barneklær-match/forslag.

  Takk for en kjempefin butikk.

  Kos&klem
  T

  SvarSlett
 24. Hei!

  Jeg ELSKER nettbutikken deres, og er inne og titter stort sett hver eneste dag.

  Har egentlig ikke så mye å utsette på den, bortsett fra at jeg savner Bisgaard-skoene til barn! (Fører dere fortsatt det merket?)

  Ellers så hadde det jo selvfølgelig vært hyggelig (for oss som bor langt uti `gokk`) med fri eller redusert frakt enkelte ganger ;) Eller hvis man handler mye!Kunne benyttet sjansen å bestille litt oftere da hvertfall:)

  Ha en kjempefin dag!

  Mvh
  Mayka

  SvarSlett