onsdag 18. september 2013

Fire favoritter fra Faliero Sarti

Endelig er høstens nyheter fra Faliero Sarti i butikk! 
Faliero Sarti kommer fra Italia, og benytter de fineste materialer, som cashmere, silke og modal. Skjerfene er selve definisjonen på tidløs stil og skjønnhet.
Faliero Sarti er en familiebedrift som går så langt tilbake som til 1940. I senere tid var det Faliero Sarti's barnebarn Monica Sarti som overtok bedriften, og Monica er nå sjefsdesigner. I tillegg til å designe skjerfene, jobber Monica Sarti blant annet for Armani, Donna Karan og Chanel. Monica Sarti sier at hun får sin inspirasjon fra familie, venner, kjærlighet og hunden Pedro.
Sarti er håndverk på sitt aller vakreste og beste, skapt for en eksklusiv og evigvarende look. Skjerfene er som nevnt skapt i de aller fineste materialer, som ull, myk cashmere, modal og silkeblandinger, og skjerfene produseres fremdeles i Sarti familiens gamle mølle. 
Faliero Sarti kommer i alle mulige farger, og de er spesielt kjent for sine lekne prints, som kart, blomster, telegram og kjente sitater bare for å nevne noen.

Her er fire av mine favoritter denne høsten

Det kan jo også være verdt å nevne at Faliero Sarti skjerfene ofte er å finne i kjente motemagasiner som Elle, Vogue og Bazaar, og både kjendiser og modeller har lagt sin elsk på skjerfene. Jennifer Aniston, Johnny Depp, Orlando Bloom, Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Jessica Alba og Brad Pitt for å nevne noen.

Du finner alle høstens Faliero Sarti skjerf her:
http://www.corneliashus.no/nyheter
Hilsen Line på Cornelias Hus


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar