søndag 29. september 2013

La deg inspirere..

Her kommer noen bilder for antrekksinspirasjon..
Jeg har i hvertfall latt meg inspirere av disse fine damene, og mitt antrekk i dag ble smale jeans, grå converse, svart tee og en diger strikkegenser.. pluss skjerf fra Faliero Sarti såklart..! 


Hvor finner du din inspirasjon? Del gjerne! 
Klem Line på Cornelias Hus

2 kommentarer:

  1. Å tusen millioner takk for suuper inspirasjon :) I loves it. Men hvor finner du så bra herlig inspirasjon? Stor klem( PS Elsker tekannene:))

    SvarSlett
    Svar
    1. Heihei kjære anonym ;) du må få deg "konto/navn" så jeg ser hvem du er.. ;):):):) tusen millioner takk for din tilbakemelding. Det høres kanskje overdrevet ut, men jeg setter umåtelig stor pris på at nettopp DU følger med her på bloggen, og at du kan finne inspirasjon fra bildene jeg legger ut.. <3 Kjempe glad for at du sier at du "elsker" bildene!! Jeg elsker også disse bildene! Og jeg deler mer enn gjerne min inspirasjon.. :):) Disse bildene har jeg funnet på tumblr.com, ettersom du spør. :) Jeg bruker veldig mye tid på å finne inspirasjon på nett/bøker/magasiner, enten det gjelder klær eller interiør. :) Pinterest og tumblr er fine nettsider hvor man kan finne det meste. Og spesielt tumblr er fint hvis du finner en stil som du liker. :) Ellers kan jeg egentlig anbefale deg å søke på google..! Det høres kanskje lettvint ut, men om du finner de rette søke-ordene kan man finne så utrolig mye fint, og ikke minst spennende inspirasjon..! :) Jeg prøver så godt jeg kan (etter at jeg overtok bloggen) å legge ut inspirerende bilder og nyheter i butikken! Hvis du har flere spørsmål håper jeg du legger igjen en beskjed, så skal jeg svare så godt jeg kan! :):) Og legg gjerne igjen melding hvis det skulle være noe du ønsker mer av, f.eks. klær/interiør/inspo..! :)

      Slett