tirsdag 3. september 2013

Pressemelding om Cornelias HusPressemelding
Livstilkonseptet Cornelias Hus AS beliggende i Jomfrugata 1 i Trondheim er kjøpt opp av Angen Invest AS den 1 sept 2013 for videreutvikling av konseptet og ekspansjon.

Trondheim 2 sept 2013:

Cornelias Hus AS tilbyr et unikt konsept innenfor interiør, trender, mote og inspirasjon, og har i dag en veldrevet butikk i Jomfrugata i Trondheim. Parallelt er det etablert en nettbutikk i stor vekst som  anses  som landets største i dette segmentet. Butikken er oppkalt etter Ida Dalings datter, og har i løpet av nesten 10 års drift blitt landskjent for sitt unike konsept og særegne stil. Konseptet er ofte omtalt i mote og interiørmedia i Norge, og er kjent utenfor landets grenser.

Angen Invest ønsker å bygge videre på et veldrevet fundament og sammen med dyktige medarbeidere i Cornelias Hus utvikle og ekspandere konseptet nasjonalt sier Tor Jarle Warø , nytilsatt Administrerende Direktør i Angen Invest.

Ida Daling sier i en kommentar at hun er stolt, glad  og ydmyk for de mulighetene som nå åpner seg for Cornelias Hus  og henne personlig gjennom dette samarbeidet.

Kontakt: Ida Daling
Daglig leder
Cornelias Hus as
Telefon95904039
Cornelias Hus


Tor Jarle Warø
Adm Direktør
Angen Invest AS
Tlf 90930181
Tor@angen.no
Angen Invest ASIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar