tirsdag 24. september 2013

Jul allerede?

Neida, ikke helt, men i dag har jeg jobbet med fotografering av julens skatter. 
Det er masse fint, så det er bare å glede seg! 
Tenkte å dele noen snikbilder med dere, så her kommer de: 

Håper alle gleder seg like mye til jul som det jeg gjør, og at dere har en fantastisk fin tirsdag!
Klem Line på Cornelias Hus

4 kommentarer:

 1. O'herlige jul! Ja som jeg gleder meg! Den nederste lysestaken der, den er fin da og jeg bare MÅ ha en sånn en. Når setter dere fram julevarene?

  Klem, Anne :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei søteste Anne! :):) Jeg holder på i disse dager å lage julekategori til nettbutikken, og den tror jeg åpnes iløpet av neste uke allerede! Tenk det! Ellers skal vi vell ha juleåpning siste helg i oktober som vanlig. :) Men!! Hvis det er noe spesielt du ønsker, som den grå lysestaken, (til bare!!!! 15 kroner!!!!!) så anbefaler jeg at du bestiller den når det blir lagt ut på nett, så kan du velge hentes i butikk.. for jeg tror ting kan fyke ut når det blir lagt i nettbutikken! Og vi har jo ikke så mange av hver.. :) Bare et tips fra meg. :) Den grå lysestaken er så fin da, sånn typisk gammeldags svensk jul! Mamma hadde sånne da jeg var lita, og heldige meg har fått de! De er visstnok tradisjonen tro, julerød.. ;) Så må jeg si at de er lagd for sånne små fine julgransljus som det heter så fint på svensk! :) Det kommer ikke så godt fram på bildet kanskje, så må bare si det! :) Ha en finfin kveld! Klem Line

   Slett
  2. Rask update! Julekategorien er allerede åpnet på nett! Ser ikke ut til at den grå lysestaken er lagt ut, noe som er litt rart, men jeg skal sjekke det ut også kan jeg si ifra når den er å finne på nett! :) Hurra for jul! :);)

   Slett
 2. Tusen takk for tipset! Dette skal sjekkes ut og jeg vil jo så gjerne ha Maileg-nisser også vet du.

  Ja, hurra for jul :))) Klem, Anne :))

  SvarSlett