mandag 18. februar 2013

Jeg vil også være en jeansjente...For å si det som det er; det hadde ikke vært meg i mot å være en jeansjente. Kul trang jeans, hvit singlet, gjerne med en stilig dressjakke utenpå. Kanskje til og med fått bena ned i et par coole boots. Det hadde vært noe det!

Men jeg er ikke en jeansjente. Jeg er mer lag på lag, litt store bukser, og med en stor genser eller tunika utenpå. Aller helst en stoooor strikkejakke. Alt for å skjule at jeg faktisk ikke er en jeansjente. Jeg trives med det altså, men noen ganger (og særlig da i min jobb) hadde det ikke vært meg i mot.

Anyways. Endelig er buksa som gjør at jeg i hvertfall kan ha på meg jeans tilbake! Den er virkelig helt fantastisk! Passer til små og store rumper, flate eller hengende mager, tynne og ikke fullt så tynne legger. Denne kommer fra str. 25-33, er ganske stor i størrelsen og har bra med stretch. Dette er buksa jeg har slitt ut tre stk av, alle sammen i svart og nå er den endelig her i blå jeans. Og for å ha det helt klart, bildene over viser en liten størrelse.

Denne buksa har navnet Paulina og kommer fra merket Pieszak. De har forstått seg på damekroppen og det er jeg veldig glad for. Så kan også jeg være bittelitt jeansjente. Selv om det er med stor strikkejakke over:-)

6 kommentarer:

 1. Hihihi, den buksa må jo bare prøves:) Hilsen Mari Buaas

  SvarSlett
 2. Hadde vært fint og sett modeller i str 42

  SvarSlett
 3. Hei Anonym, bildene er leverandørens egne bilder som vi har brukt. Mange av oss er på vinterferie denne uken, derfor får vi ikke brukt egne bilder, dessverre. Men jeg garanterer deg at de passer i str. 42 :-))). Det er en str. 31 eller 32 avhengig av om man er en liten eller stor 42. Hilsen Ida

  SvarSlett
 4. Åh, jag vill också vara en jeanstjej! Tack för tipset!
  Kram Jenny

  SvarSlett
 5. Takk for tipset!! Da er min første Pieszak jeans kjøpt og jeg er SÅ fornøyd :)

  SvarSlett