onsdag 6. februar 2013

Litt fra oss


Verdens beste Katarina har en gjesteopptreden hos oss denne uken og det er som om hun har vært her hele tiden. De som kjenner henne (og oss) vet at etter 4 år på Cornelias Hus, vendte hun i oktober nesen hjemover til Gøteborg for nye og spennende livsoppgaver. Det er likevel ikke værre enn at hun skal komme tilbake i ny og ne og det er veldig, veldig koselig. Da hun begynte for over 4 år siden, var det bare hun og meg og etter hvert som årene har gått, er butikken blitt dobbelt så stor og i dag teller vi 9 stykker! Ganske så kult, spør du meg!

Bildene fra butikken tok Katarina i går og sånn ser det ut hos oss nå. Butikken er full av vårlige nyheter, både klær og interiør. Etter høst og jul er det så deilig med mer luft og fine, lyse farger. Mange leverandører har begynt å levere allerede og paller med nyheter ruller inn hver eneste dag. Det meste havner i nettbutikken, stort sett samme dag.

I skrivende stund sitter jeg på flyet sammen med Elin. For selv om det er vår i butikken, tenker vi allerede høst. Vi er på veg til siste runde med innkjøp av klær for høst/vinter... Så i hovedstaden venter de på oss fra Maison Scotch, Ganni, Cathrine Hammel, Pieszak, Faliero Sarti, Rosso Forte mm. Bilder kommer og hipp hurra for det!

Ha en herlig dag!

Klem fra IdaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar